IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Tästä IRC-Gallerian uudistuksesta on näköjään tullu tämän hetken kuumin puheenaihe, joten tottahan minunki pitää siihen kantaa ottaa!

Minusta sivusto on nykyään paljonkin parempi. Tämä on selkeämpi, viihtysämpi, kivemman näköinen, monipuolisempi ja muutenki paljon mielekkäämpi. Jopa meillä anti-vipeillä on enemmän toimintoja, kuin ennen! Nam. Mainittakoon myös tämä mahdollisuus muokata blogeja! Ah, miten kivaa! Tätä on odotettu. Tottakai vanhana ''galleriarottana'' muutos vaatii totuttelua. Jonkin verran aikaakin varmaan kuluu, että oppii tätä käyttämään... Mutta entäs sitten? Risuina en oikein muuta osaa sanoa kuin sen, että kaikki ei toimi vielä saumattomasti. (Mutta taas toisaalta, voiko nyt muuta vielä odottaakaan tässä vaiheessa?)

Seuraavaksi sitten nämä palautteen antajat. Oletteko miettineet ollenkaan, mitä te oikein kirjoittelette? Ensinnäkin teidän olis opittava se, kuinka palautetta ja kritiikkiä annetaan. Jos johonki ei olla tyytyväisiä, niin tyytymättömyyden syy perustellaan. Harvemmin mikään asia miellyttää jokaista osapuolta, se nyt vain sattuu olemaan sellainen elämän perusfakta. Toisekseen, kuka teidät ottaa tosissaan, jos joka toinen sana on kirosana? Ei kukaan. Kolmannekseen, ennenku alatte asioita kritisoimaan, niin tarkistakaa ensin asian paikkansa pitävyys. (Esim. että sivusto on 22-07 välisenä aikana alle 16v. kielletty - tosin olis ihan kannattavaa - ja se, että miten modausten laita on etc.) Ja sitten viimeiseksi: uskaltakaa nyt herran tähden olla eri mieltä, kuin kaverinne. Kaikki tuo angstijauhatus kuulostaa vain siltä, että olette samaa mieltä kavereiden kanssa saadaksenne heiltä hyväksyntää ym.

Mutta noh, mie oon tyytyväinen ja sillä sipuli. :-)

PS. Jos kerran ette halua tukea uudistunutta IRC-Galleriaa, niin lopettakaa nyt sitten ihmeessä noiden typerien ''Uus galtsu on ihan perseestä''-yhteisöjen tekeminen ja poistakaa kuvanne! Ei se niin vaikeaa ole. ;P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.