IRC-Galleria

saevs

saevs

ihana onqksbhjqdkbgjeqwplhjbfewq johan

[Ei aihetta]Maanantai 07.07.2008 20:53

No kyllä vituttaa.

Siis silloin harvoin ku keksin lähteä lenkille ( mitä tapahtuu oikeesti harvoin ) ni masennun täysin.

Koska en jaksa kiertää mitää purtsii ympäri tai juoksennella pitkin metsiä, ni otan yleensä suunnaks maltsun jätemäen. En IKINÄ muista, et se on aina täynnä niit lähemmäs 60-vee superpappoja jotka kuuluu paikallisten yleisurheilu seurejen vetsku jengiin tai sit tätösii jotka treenaa naisten kympille! Joka toisel papparaisel on jotku hullut urheilutrikoot päällä ja tottaKAI semmonen kunnon verkkatakki mis lukee " Martinlaakson TeräsPaapat" tai jotain muuta yhtä nasevaa. KAIKENLISÄKS, ne neljäkertaa mun ikäset ukot vetää ihan täysiä ja juoksee niit helvetin rappusia (yritin laskee niitä, pääsin 289 kunnes joku pappa meinas pudottaa mut ni sekosin laskuissa!) ylösalas sellasta vauhtia että nuorempia heikottaa. Hemmetti!

Ja niil on niin yyberhienot addun ja niken ja puman vetimetki et mun perus huppari + college yhdistelmä ei niinku oikeen toimi!

Rupeen lenkkeilee siinä puolenyön jälkeen ku paapat nukkuu ni ei tarvii hävetä omaa epäurheilullista olemusta ja sykettä joka pomppii siel jossain lähellä viittäsataa!

PEEPEEÄS, Päätin just mihin lähen espanjan vuosien jälkeen. Costa Ricaan! :D Olin ihan myyty ku katoin ton videon. http://www.ef.fi/master/ly/destinations/main.asp?code=COS

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.