IRC-Galleria

saevs

saevs

ihana onqksbhjqdkbgjeqwplhjbfewq johan

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 20:29

Elastinen - Se siitä

Siellä mis on voimaa on myös toivoo
Siellä mis on voimaa, on toivoo
Mis on voimaa, on myös toivoo
Pysytään vahvana, vielä on toivoo
Kyllä se siitä

Tanaan en oo angstannu enaa niin vahvasti! Kyl se siit kyl se siit.
Nain niin komeen miehenki aske, et ei kaikki voi olla huonosti jos tollasii loytyy maanpaalta. Ah.

Muistelin tanaan matskun tunnilla ( joo, enaa en jaksa opiskella ihan niin innokkaasti : / ) niin hauskoi juttuiki et se autto asiaa. Kaikki yla-asteen dalmatialaispossut tuli mieleen, maailman kauhein viime UV (jolloin assat kohtas ekaa kertaa muuten! Ens UV vuospaiva Epsanjassa!), sita ku assienkaa lahettii pari viikkoo sit yol tilataksil laajasalost hertsikaan hakee makkarin driveinnista muonaa ( paras taksikuski IKINA!!!), mokkireissuja harjun helmi porukas, maastoreissui Leksan ja Lapparin kans.. Kaikkee hauskaa. Siin vaha piristy, vaiks onki ikava :) Jonain paivan kaikki ne on taas todellista, vaiks siihen voi mennakki aikaa! (:

Mut se mika ei tapa, pelkastaan vahvistaa, eiks jehh.

Jotenn, alkaa olko huolissanne, oon taas paranemaan pain. Edelleen on tylsaa ja kaipaan ymparilleni sellasii ihmisii ku harjuposse tai assat tai muut viimeaikaset kumppanuudet, kukaan ei voi ikin korvaa niit, mut eipa kai kenenkaa tarviikkaa. Vaiks oiski kiva jos loytyis tyyppei jotka harrastais yhta VILLEI PILLEIT ku assaposse, mut veikkaan et se on mission impossible!

Puss taas, koht lahen kaupunkii vaha shoppingg. Huomen paasen koulust 12 ja kelasin makaa sit auiringos niin kauan et aurinko menee vuorien taakse, koska oon kerpele edelleen ihan valgonen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.