IRC-Galleria

saevs

saevs

ihana onqksbhjqdkbgjeqwplhjbfewq johan

[Ei aihetta]Tiistai 26.08.2008 20:45

Siis mika ihmeen sylvia klaani muo jahtaa??

Tos viimeviikol joku paiva, meijan portin takana joku pimpotteli summerii hullun lail. Kipasin sit kattoo, ja siel oli joku tumma aija, huus vaan etta ¿sylvia, sylvia?
Sanoin vaan, etta No,No sylvia, ja aija lahti kettuun. Olin et okei.

Sit aske. Olin tulost biitsilta, istuskelin hetken siin reunal et jalat kuivuis (oon saanu jo yhet rakot marin jaloin kavelyst :( ) ja siihen tuli sit tammonen marokon ihme, laukkukauppias. Ei siin ketaa, rupes jutskailee jotain ja kyseli et asunko pacosis ( se tajus heti et asun taal enka oo turista, siistii! naytin siis selkeesti itsevarmalta!:DD) ja ku myonsin, ni se kysy et tunnenko sylvian, asunko lahel sita?? Siis mita kettuu.

Ja taas vaan sanoin, et no, ei mitaa sylvioit. Oke.

Kerkesin jo innostuu, koska sil oli una Taydellinen Laukku (salee feminiini), semmonen iso loysa valkonen taydellinen, mis ei lukenu isolla rumasti DOLCEETKAPPAANA tai LUIVUTOON niinku yleensa noitten marokon ihmeitten laukuis.
Sit taa heebo rupes toki selittaa,et mulle veryvery cheep hinta. Oge, hau mats? Only 5 euro! Olin ihan mukana, et selva, anna tanne se.
Mut sit selviski, et 5eskoo ei riitakkaa, et se haluu myos seksuaalisen palveluksen. Yhtakkii se laukku ei ollukkaa yhtaan niin kivan nakonen :((

Arvatkaa ostinko? ;/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.