IRC-Galleria

saevs

saevs

ihana onqksbhjqdkbgjeqwplhjbfewq johan

On niin helppoo olla onnellinen! :)Tiistai 19.05.2009 03:25

Tää päivä on ollu MAHTAVA! Voin tällä hetkellä ihan exra hyvin ja tuntuu kun mul ois energiaa vaikka muille jakaa, huolimatta siitä, että oon ollu just kipeenä. Asiat vaan sujuu niin loistavasti!!

Tuurilla törmäsin ihan täydelliseen kämppään, jota pidetään vähän niinku mulle varattuna tän viikon, eli tän viikon aikana pitäis saada Tikkurilan lukion reksiltä vahvistus koulupaikasta. Toivon tosiaan, että saan sen, koska haluun niin paljon just tiluun ja JUST TON KÄMPÄN! Se on hitto vie KAKSIO ja maksaa saman verran ku suurin osa yksiöistä. Mutta, ei saa nuolasta ennen ku tipahtaa! :)

Lisäks pääsin tänään hevosen selkään ekaa kertaa sen jälkeen ku muutettiin tänne. Aijai, oli mahtavaa. Maastoilua kolmella upeella espanjalaisella orilla, upeissa maisemissa vuorten keskellä. Ravailua joessa niin että vesi roiskuaa, täyttä laukkaa appelsiinipuiden välissä, lepposaa löntystelyä oliivilehdossa.. Jeah, täydellistä! Mun kopukkaki oli vielä ihan täydellisen herkkä kimo ori, voi herran jumala, länkkä kamat päällä kokos ittensä vähän pikkurilliä heilauttamalla. Lääh, oon rakastunu!

Kaikki mun elämässä on nyt niin hyvin, Suomeen muutto haave on jo niiiiiin lähellä onnistumista, että voisin vaan tanssia!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.