IRC-Galleria

saevs

saevs

ihana onqksbhjqdkbgjeqwplhjbfewq johan

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.10.2007 01:09

Päivän seikkailut:

Keksittiin Iisakin kanssa tänään illalla loistoidea lähtee mopolla vaalimaalle kattoo parii heppaa.
Ei siin mitää, 22km pimeetä metsätietä. Siis oikeesti, IHAN skutsissa. Näkevyys eteenpäin pitkillä valoilla 20metrii tuuril?
Vaalimaan tulliin joku 2km seiskatietä ja sit me käännyttiin jollekki syrjäselle hiekkatielle. Pokkana ajellaan eteenpäin ja haistellaan suloisia lehmäntuoksuja.
Sitte. Metäs näkyy keltanen kyltti. Heitän läpällä Iisakille et "Hehheh, tos luki salee et ollaan rajalla". Ajetaan vähän lähemmäs kylttii ja isa huutaa: SIIN LUKEE SEISSTOP, SEISSTOP!
Meen ihan kauhusta jäykäks, tyylii paskon housuun ja pysähdyn. Sanon isalle et hyppää pois mopon kyydistä et saan siinä pienellä hiekkatiellä mopon käännettyy. Isa ei meinaa uskaltaa hypätä pois mopon kyydistä ku pelkää et kaasutan pois. Nooh, sit saadaan mopo käännettyy ja IHAN TÄYSII karkuu!!

Voi jumalauta ollaan niin nerokkaita!!!!! SIIS VOI VITTU, jotkut saatanan tarkka-ampujat salee siel mettäs pyssyt ojossa tähtäämäs meitä ku tyhmyyksissämme pimeessä mettässä meinataan pokkana siirtyy rajan puolelle!! : DDDDDDDDD

Nooh, ei siin mitää, selvitään järkytyksestä ja ku ollaan ajettu joku kymmenisen kilsaa takas harjuun päin ni mopo meinaa sammua. Siis voi jumalauta, ihan ku bensa ois lopus vaiks tankki oli täynnä. Olin niiiiiin paskat housuissa et jos mopo NYT sammuu, jossain ihan skutsissa mis on karhui ja hirvii ja susii ja vittu POROJA tai jotain mitäliekään kaikkee pelottavaa. Oltais niin kuoltu sinne kaksisteen!! Onneks uljas Oliverskootteri oli kiltti ja jatkoki kiltisti matkaa.
Isalle en tosin uskaltanu kertoo et yhes alamäes jarrut leikkas kiinni eikä toiminu, onneks vaa muutaman sekunnin ajan! : DDDD

Mut nyt selvittiin takas harjuun, huh huh.

Sit ku päästii tyttölään ni kerrottii tätä juttuu iha innoissaa kaikille. Emma ja Senja (puoliks venäläinen) kerto meille sit vähä tositarinoita venäjän tullimiehistä, PIKKASEN kyllä jänskätti et mitä vittuu jos ei oltais nähty sitä kylttii ja jatkettu vaan matkaa... : DDDDDDDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.