IRC-Galleria

salakuljettaja

salakuljettaja

Je t'aime mélancolie

Randomia haasteluaMaanantai 22.09.2008 17:30

Ote Suvin ja Mikon keskustelusta Hämeenkadulla
.
.
.
Mikko: AINIIII! VOI PASKA!
Suvi: Hä?! Mikä nyt tuli?
Mikko: No mä unohdin kolme asiaa! Voi hitto! Voi vit.. *muminaa*
Suvi: No?
Mikko: No EKAKS! Mä unohdin lukiolaiskortin.. Ei hitto, mun porukat tappaa mut!
Suvi: No kuinni?
Mikko: Noku mä unohdin sen!!
Suvi: Okei... No mitäs muuta sä unohdit?
Mikko: No tokaks! ..... Emmä tiä. Mä en muista niitä enää.

Ladies and gentlemen; Pentin poika MIKKO! *taputuksia*


Jee, jee. Koeviikko alkaa huomenna ja sen lisäksi, että Mikko on ihan kujalla omasta elämästään Nooralla ei ole mitään hajua milloin sillä on kokeita. Se ei edes vaivautunut tulemaan tänään kouluun, koska se nukkui pommiin. Oon ihan varma, että se on lentäny ulos äikästä ja liikunnasta. Äikästä varsinkin, koska sillon Kanerva ja koska se ei ole todellakaan menossa tarkistamaan, koska sen kokeet on. Että näin se lukio suoritetaan.
Huomenna on yhteiskuntaopin koe enkä oo lukenu siihen kuin lauantaina 8) En muista siitä yli sadasta sivusta yhtään mitään- syystä tai toisesta-, joten tänään pitäis lukea koko koealue, jos haluan saada seiskaa paremman. IhQ dAaaH~

Viikonloppuna taas hopeakurssille. En millään jaksais vaivautua, kun siellä on niin tylsää. Ens kerralla tehdään kuningasketjua, jonka opettajan "mieliksi" osaan tehdä ilman ohjeita/opastusta ja jonka olen jo aloittanut. Onneks nyt on vaan la-su kun viime viikonloppuna oli pe-su. Oli pikkasen vaikeuksia nousta sunnuntai-aamuna ylös ja lähteä hortoilemaan kohti Saukkolaa.. Onneks tässä on kuitenkin tää koeviikko niin saan taiteilla rauhassa ja nukkua suurin piirtein niin pitkään kuin haluttaa.
Toivottavasti Aino tulee sinne! Se on nääs sellainen nainen, joka kiinnostaa. Sillä on niin vitusti papua, että se oli paskonu viime kurssilla yhden meidän työpyödistä :'DD En oo ehtiny jutteleen sen kanssa paljoa paskaakaan, koska oon tein viime viikonloppuna vain niitä töitä, mutta ens kerralla ei ole niin paljoa kiireitä... lD (Sanoo sarkastisesti: Hyvä että mun elämässä on jotain muutakin sisältöä kuin naisten perässä nilkuttaminen)


// EI JUMALISTE! D: Mun pikkuveljellä on kuvanviestintää ja ne tekee siellä sarjakuvaa. Se on sen mielestä ihan perseestä! STANA, meillä ei ees tehty sarjiksia kuin kerran kolmen vuoden aikana yläasteella vaikka kuvataideluokalla olinkin >________< Elämä on epistä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.