IRC-Galleria

salakuljettaja

salakuljettaja

Je t'aime mélancolie

Jep, jep...Maanantai 08.12.2008 21:18

Oli taas tosi hyvä päivä. Tuli aamusta asti tapeltua ihmisten kanssa.
Päivän kohokohta oli kyllä se, kun näin Pekan. Jätkä oli ajanut partakarvojaan, joka oli johtanut siihen, että sen posket olivat siloiset. Olin ihan et w00t, kun ne hohtivat kuin Naantalin aurinko. Ensimmäinen ajatus oli, että se oli käyttäny puuteria. Seuraava teoria oli, että se oli kuorinu ihonsa. Tässä vaiheessa mua itseänikin rupesi jo pelottamaan ja rupesin miettimään mistä vitusti tuonkin ajatuksen vetäsin. Siis.. hetsku mies + ihon kuorinta = jäätynyt helvetti. Sitten kaikki loksahti paikoilleen: EMMA. Jumaliste, se nainen tekee musta vielä... NAISEN :0 9 tuntia viikossa, neljän kuukauden ajan sen naisen kainalossa tekee kyllä tehtävänsä. Sanokaa minun sanoneen..

Elisalla alkaa kohta keittämään, kun jaksoa on kuitenkin käyty jo pari viikkoa eikä porukalla ole kirjoja :D En todellakaaakan tule saamaan ussan kirjaa Riikalta joten päätin tuossa äsken, että menen huomenna katsomaan josko saisin lainattua sen kirjastosta. Vaikka kyseessä on maailmanuskonnot niin ei se kirja ole niin elintärkeä. Huomasin mm. jo aikaisemmin edellisellä viikolla, että samat asiat Veda-kirjallisuudesta löytyvät ihan helposti netistäkin, joten ei ole ongelmaa, jos jälkeenpäin haluaa lukaista jotain :3

Riina aikoo hankkia itselleen vielä toisen reiän toiseen korvaan, koska oli löytänyt jonkun mukavan korun jonka käyttöön soveltuu kaksi lähekkäistä reikää. Aloin itse miettimään, että olisipa mukavaa ottaa vielä yksi lisää. Aloin sitten innokkaana katselemaan noita hintoja ja nuo helixit, jotka ovat vasurissa olisivat maksaneet 50 euroa kappaleelta, jos olisin käynyt teetättämässä ne, hehheh. Puhumattakaan jostain rookista, jonka olisin tällä kertaa halunnut.. Putka ei edes tee niitä, mutta luultavasti sekin maksaisi jonkun 60 tai 70 euroa, koska siinä joutuu lävistämään kaksi eri rustokerrosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.