IRC-Galleria

salakuljettaja

salakuljettaja

Je t'aime mélancolie

Päivän ilopilleriMaanantai 15.12.2008 18:28

Mulla oli tänään Jukkiksen ruotsia ja olin ajatellut, että se olisi ihan kamalaa. Ja se olikin!, mutta Juhani onnistui pelastamaan tunnin viimeisen vartin :)

Jukkis oli kirjoittanut taululle lauseen Jag bjöd honom hem till oss ja Juhani kysyin et mikä toi hem tossa oikein on. Jukkis vastasi, että se on koti. Juhani oli et kui se on tossa kun se on koti. Jukkis sano, et se on kotiin. KO-TIIIIIIIIIIIIIIIIIN. Nii, mutta miks se sitten on tossa, kysyi Juhani ja Jukkis vastasi, et koska ruotsalaiset sanoo, että hem till oss. Ne ei oo ku suomalaiset, jotka sanoo, et tuu meille tai mun kotiin. Sit Juhani pohti tota hetken ja sanoi ettei hän ei tajua tota lausetta. Sit Jukkis vetäs siihen että kyllä hänkin voi sanoa: Ska du komma hem till mig. Siitä syntyi aika monta naurunpurskahdusta ja Jukkikselta meni hetki tajuta mikäs poikasilla oli mielessä :)

editto:
Tomi tuli mun luo ja sano, että hän aikoo nyt haukkua mua. Mä olin et ok. Sit se sano mulle, että senkin hetero! Olin vähän et mitäs perkelettä ja se selitti ettei mua voi haukkua homoksi, koska olen sellainen joten vastaavaisuudessa haukkumasana tulee olemaan hetero. :'3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.