IRC-Galleria

salakuljettaja

salakuljettaja

Je t'aime mélancolie

[Ei aihetta]Tiistai 20.01.2009 17:57

Se saamarin Messukylän Muija eli MM haluaa ilmeisesti tappaa meidät kaikki laittamalla pari isoa hommaa tehtäväks viimeistään 26. päivä. Kuinka... mukavaa ja sydäntä lämmittävää toimintaa häneltä.

Ha, pikkuveikka löysi netin syövereistä pari Moonsorrown biisiä. Pakanajuhla on varmaan läpin biisi siltä bändiltä. Tosin se johtunee siitä, että assosioin sen Pyhän Mämmin Vartijoihin :'D
Yllätyin Persuaderin When Eden burns-albumin sisällöstä. Olin aikaisemmin saanut todella huonon kuvan, joka ilmeisesti johtui siitä, että kuuntelin kaikki huonot biisit koko läpyskästä. Mutta onhan siellä Twisted Eyes ja Judas Immortal. Sending You Backissa oli hieman hämäävästi Blind Guardianin soundi.
// No niin. Viisas wikipedia kertoi, että yks jäsenistä on itseasiassa soittanut aikoinaan Blind Guardianissa.

Kuuntelin tänään vihdoin ja viimein KmD:n Mustan Valtikan Aika- biisin. Se oli.. yllättävän hyvä. Aluks ajattelin et ei vittu mitä paskaa tää oikein on, mutta se parani huomattavasti, kun laulajatar pisti kortensa kekoon :3


Oli ihan pakko tehdä tää testi kun kerran Jonna sai tästä vastaukseksi homon :'D Tosin oma tulokseni olikin yllättävän tylsä. Noh, olin mä kuitenkin puoliks kaikkia muita vaihtoehtoja.

You Scored as Lesbian

Lesbian 100%
Gay 55%
Straight 55%
Bisexual 50%

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.