IRC-Galleria

pommiin nukkumista ja paljon muutaPerjantai 23.11.2007 10:16

alkaa pikkuhiljaa tämä nukkuminen ottamaan pannuun. ei vaan ole energiaa aamulla nousta ylös. menen ostamaan sen valoherätyskellon tänään. huomenna kun on melkeinpä pakko mennä töihin tekemään tunteja, että sitten ei ainakaan kellään ole mitään sanomista asiasta :)

ja nyt se on virallista. bodyjam loppuu vuoden vaihteen jälkeen. tai siis kolme viikkoa on jäljellä. pitää viimeiseen tuntiin keksiä jotain todella kivaa. meinasin jotain pikkujouluteemaa, mutta toisaalta olen aina halunnut peilipallon sinne tunnille.. mutta hiljaista on sen kanssa :)

bodyjamia on ihana ohjata, ja sen takia siitä tykkään ehdottomasti. viikonloppuna pitää pilatesta treenata, kun rupean sitä sitten ohjailemaan vuoden vaihteen jälkeen nokialla. en tiedä osaanko niin hidastempoista ohjata, kun ei venyttelytkään tunnu menevän.

no, uusi vuosi, uudet kujeet.

paljon uutta ja kivaa tapahtuu ensi vuonna. onneksi tätäkin vuotta on vielä jäljellä reilu kuukausi. ainakin töiden takia se on ihan todella positiivista. kauhea kiire on, mutta koska ei saada kunnon työohjeita, joka asia jumittaa.. sellaista se on meillä. mutta ei siitä sen enempää.

onneksi on vaan viissataa projektia menossa joka suuntaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.