IRC-Galleria

huomenna se sitten onPerjantai 23.03.2007 22:10

ensimmäinen oma tunti. toivottavasti ei jää viimeiseksi. se on tietysti mahdollisuus, jos sen kämmään oikein kunnolla. tällä hetkellä tuntuu lähes tulkoon toivottomalta lähteä vetämään tuntia. kahdestakin syystä. ensinnäkin, ei ole minkäänlaista kokemusta ohjaamisesta, mitä nyt sen verran olen kiljunut tytöille, että kun olin BJ -koulutuksessa, niin kolme biisiä sain ohjata, mutta sekin oli eri juttu, kun kaikki tiesivät ohjelman jo etukäteen.

nyt olisi tarkoitus ohjata sitten laumalle ihan tuntemattomia & sellaisia ihmisiä, jotka ovat tehneet korkeintaan vanhaa ohjelmaa, joten saa nähdä saadaanko mitään aikaiseksi :D no sen näkee huomenna. parempi ottaa riski kuin muuten sitä sitten rupeaa katumaan.

toivottavasti tulee edes joku tuttu paikalle, tai että tunnen sieltä edes etäästi jonkun, jotta voi sitten turvautua siihen kun tuntuu että koko tunti hajoaa käsiin. tosissaan huomenna se sitten on, 20 tunnin päästä, ja vielä on kaksi biisiä, jotka tuntuvat tosi vaikeilta. mutta niitä en ole edes liiemmin harjoitellut sen takia, että ei ole ollut aikaa, ja jokseenkin ne biisit ovat tuntuneet vaikeilta. mutta tässä se sitten kostautuu. tänään saa kuunnella niitä sitten senkin edestä :D

no kaipa tässä tunnelin päässä valo paistaa. sitten se on ohi, kun sen on ohjannut :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.