IRC-Galleria

lauantaityötLauantai 10.11.2007 12:07

taas täällä lauantaina. toinen lauantai kuukauden sisään, kun olen töissä. no, oikeastaan se ei muuten haittaa, mutta oikea viikonloppu vähän lyhenee. toisaalta täällä on ihan kiva olla, kun ei puhelin huuda, ihmiset pidä meteliä ym. saa tehtyä kyllä hommia ihan erilailla.

ulkona sataa. mitä mahtaa alas tällä hetkellä tulla. jotain märkiä rättejä varmaan. parin tunnin päästä pitäisi lähteä ikeaan päin suunnistamaan. siellä on varmaan kaaos menossa. ei kauheasti nappaa ajaa itse, koska väsyttää ihan törkynä. tänne töihin kun piti raahautua nyt suhteellisen ajoissa sen takia, että pääsee ajoissa poiskin. en usko, että saan kaikkia hommia edes tehtyä vielä, mutta ainakin osan saan pois noista, niin helpottaa seuraavaa viikkoa.

olisi kiva suunnitella tulevaisuutta vähän eteenpäin, mutta tällä hetkellä on niin paljon eriaisia asioita auki. työpaikka. liikunnanohjaukset. siinä on jo stressiä kerrakseen. odotan vastausta yhdestä firmasta, johon voisi päästä siirtymään. mutta, eihän sitä sitten taas koskaan tiedä, että päättääkö he yhtään mitään. ehkä täällä alkaa olot paranemaan.

toisaalta, saatiin koko firman kanssa tuollainen iloinen ristiinarviointi, jossa pitää työkavereille antaa arvosanoja erilaisista kysymyksistä. varmaan piristää kummasti ilmapiiriä täällä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.