IRC-Galleria

...Tiistai 21.08.2007 14:14

Päivämäärä 24.6.1988:

Numerologinen elämänopetuksen numero on 2.

Numero 2: Sinä ja minä

Kahdenkeskiset suhteet, läheisyyden tarve ja mukautumiskyky ovat numero 2 elämänopetuksina. Ihmissuhteisiin suuntaunut ja suhdetoiminnassa aktiivinen henkilö on uhrautuvainen kumppaininsa suhteen. Työparina hän mukautuu helposti toisen hyväksi. Hän on omistushaluinen, sillä tunne siitä, että hän muodostaa yhteisen yksikön valitsemansa parin kanssa voimistaen omaa turvallisuuden tunnettaan. Kommunikointitilanteissa hän ottaa suoran yhteyden mielummin muiden silmien ulottumattomissa. Hän haluaa omistautua parilleen. Hän on pehmeä ja tunteellinen. Suhteet ovat osa sosiaalista toimintaa. Haasteena hänellä on sallia kumppanilleen liikkumatilaa ja oppia tarpeen tulleen olemaan myös yksin.

Elämänopetuksen numero 2 sisältää myös mestariluvun 11, joka ilmentää elämänopetuksen numeron korkeampaa astetta. Mestariluku on mahdollisuus, jonka tämän numeron kantaja voi ottaa käyttöön elämässään

Mestariluku 11: Opettaja

Mestariluku ilmentää toimintaa opettajana, muiden ohjaajana. Hänellä on suhdeluvun 2 energiat taustalla, jonka hän ilmentää yksilön lisäksi myös ryhmiä kohtaan. Tämän vuoksi opettaja edustaa yhtä monista ryhmiin kohdistuvista rooleista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.