IRC-Galleria

näin suht outoo untaSunnuntai 20.12.2009 15:23

ensin siinä unessa olin jossain kadulla mis oli hirveesti valoja. äiti tuli ja otti mut kyytiin mut halusin siihen samalle kadulle takas. äiti sit heitti mut ihan väärälle kadulle. lähin juokseen sinne oikeelle kadulle, mut yhtäkkiä olinkin jossain maaseudulla juoksemassa jotain pakoon. sitten olinkin kidnapattuna jossain autossa joidenkin muiden kanssa. sit mentiin johonkin tyhjälle parkkipaikalle, ja yhtäkkiä musta tuli toinen kidnappaaja. naureskeltiin meidän uhreille ja sit se toinen lähti hakeen astianpesuainetta. sit sanoin et "tiddididii mcgyver" ja päästin ne kaikki pakoon.
sit olinkin jonkun tyypin kans menossa niin lujaa moottoriveneellä, et roikuin pelkillä käsillä siel perässä. sit mentiin karille, mut todellisuudessa se olikin saari ja siellä kuvattiin salkkareita ja jenni oli siellä tarzan-asussa.
sit siinä välissä tapahtu jotain, en muista mitä, ja sit olinkin omassa sängyssä, siis unissani. sit joku mies tuli sinne et "kato, koiranpentuja!" ja siinä oli söpöjä koiranpentuja. sit heräsin siinä unessa ja ne pennut oli muuttunu pulliks :< mut niissä pullissa oli outo painauma, ja sit joku sano et "laita ne vesilasiin!" sit laitoin ja ne muuttu paperisiks minikuusiks.

LOPPU.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.