IRC-Galleria

ihanaaaaaaaMaanantai 19.03.2007 20:25

oli taas erittäin mukavaa mennä kouluun ehkä jopa hieman liian lyhkäisen viikonlopun jälkeen. oon muuten aina vaa toivonu et perjantaiki ois vapaata, et sitte ois vaa neljä päivää viikos kouluu ja kolme vapaata. mut eihän se nyt haittaa minuu sillee ku on vaa kaks tuntii kouluu perjantaina ja ens jaksoskii vaa kolme. joo mut, pieneen luulin aina et viikos on kaheksan päivää ja siks se viikoloppu tuntuki aina pitemmältä ku se oikeesti oli.
nojoo mut tänää aamul menin riikalle niiku yleensäki supiiki vähä morjenstaa ja lähetin sunnuntai iltana riikalle viestin että tuun niille vähä aikasemmin ku porukat läks hesaa rilluttelee. no ei oikeesti menny rilluttelee vaa iskä meni vähä lääkäriukolle näyttää olkapäätä ja äiti meni henkiseksi tueksi. niijoo ja en mennykkää riikalle aamul niin aikasee ku sanoin ja mikä viel ihmeellisempää ni mun ja riikan kännykät ei ilmeisesti pidä toisistaa kovin paljo koska aina ku riikka illalla lähettää mulle kymmenen jälkee viestin ni se viesti saapuu mulle vast aamul joskus siinä kaheksan yheksän aikaa. jo on kumma.
noo koulussa meni ihan vituillee noi kaks ekaa bilsan tuntii ku oli niin pirun tylsää, mut onneks eeri osas heittää aina välil jotaa settii siihen opettajan puheen välii, ni en nukahtanu. nii eeri siin tunnilla vaa jotain mölis kaikenlaista ja paras juttu oli se ku se kerto et sen pikkuveli oli ollu viime perjantain ekaa kertaa diskos ja kuinka ollakkaa se tuli silmä mustana sielt pois. niin käy joskus. se ei ollu saanu turpaansa vaa se oli yrittäny volttia tehä ja sitte sen polvi oli osunu suoraa sen lättyy, tarkemmin silmään.
no ekalla välkällä alko niinsanottu ärsytys. se johtu ensinnäki yhestä ihmisestä, mut myöhemmin myöskii toisesta ja nimiä en nyt mainitse. mirikin oli ilmiselvästi hieman ärsyyntynyt tämän/näiden henkilöiden läsnäolosta. ainenkii miril oli semmonen ilme et "voi vittu, koht lätty lätisee." joo mut ei lätissy, oikeestaa onneks ja tavallaa ei. seuraava bilsan tuntikii oli ihan hanurista.
sitten oliki enkkuu ja ihan alkutunnista jonkuu/joittenki ihmisten ois pitäny pitää esitelmä, mutta niin ei käynykkään ku tarul ja jennal ei se toiminu. no sitten anne linna luuli että jollain muullaki ois ollu esitelmä, mut se oli oikeesti väärässä, se varmaa ittekki sen ties mut ei halunnu vaa myöntää, joten se katto sinne muistioonsa vai mikä kettu se nyt olikaa ja ei siel sitte lukenukkaa ku jenna ja taru. ainii lukihan siel riikka tai sanni en nyt muista kumpi, mut niil olikii se vast seuraavaan maanantaina. no sitte anne linna vallan hermostui ja löi läppärin kiinni ja sano että "no nyt toin tämän turhaan tänne. esitykset on pidettävä tämän viikon aikana... ja sitten seuraavana maanantaina ennenkuin kokeet alkavat."
enkun tunnin jälkee oli ruokailu tai no ei mulla, riikal, eeril ja sannil ku meil oli vast seuraava, mut aateltii huviksee mennä ruokalaa istumaa mirin, stiinan ja tarun kanssa. eka sanoin et "ootetaa et miri ja kumppanit menee istuu ja mennää vast sitte." nojoo ja sitte sen jälkee kakkosii alko vyörymää sinne ruokalaa ja aateltii et no mennää nyt vaa johkuu pöytää istumaa ni sitte ne yhetkii tulee sinne istumaa, tai siis niin me ainenki luultii. no mentii sitte istumaa ja siin matkalla ku mentii sinne pöytää ni kaikki siin ruokajonos katto varmaa et "mitä helvetin nuubei noi ykköset nyt oikee on, meinaaks ne etuilla ruokajonos." NO EI MEINATTU. no istuttii vähä aikaa ja sitte huomattii et aijjaa ei meijän seura kelvannukkaa hienoille rouville. sitte lähettii pois ruokalasta ja sitte ku päästii pois sieltä ni mietittii eerin, sannin ja riikan kans et no jo oli otsaa saakeli mennä toisee pöytää istumaa ja eerilki oli toi reppu seläs ku se meni sinne ruokalaa. noo päätettii olla puhumatta niille hienoille rouville.
kaks vikaa tuntii oliki sitte niin ihanaa ruotsin puhekurssia, no on siel oikeesti aika lepposaa. oltii sovittu eerin kans et ollaa siel ruokalas sit koko seuraava välkkä ettei tartte puhuu hienoille rouville, mut seki meni mönkää. oli nääs pakko puhuu. vikal ruotsin tunnil tehtii joku saakelin suomennos jostaa tekstistä. ryhmässäni oli riikka, sini ja satukka ja sitte suomennettii ja jossain kohtaa siin tekstissä oli lause et "on hienoa saada harrastuksestaan ammatti, todellakin." riikka ois halunnu laittaa vikaksi sanaksi vaa et TOD. hehehehehehe, olipa mukava juttu. riikka sanokii muuten mulle et eeri mökötti meille ku ei menty sen kans samaa ryhmää. ethän oikeesti mököttäny eeri?
kotiinku tulin ni eka kuppasin jotain ja sitte menin koneelle ja alko samalla vituttaa yksi tietty henkilö, josta paasasin myös mirille, ks. mirin kommentit tai päiväkirja. siis en voi ymmärtää et miten ihminen voi olla noin hölömö, lapsellinen ja vähä-älynen. siis sanonpahan nytten että mirka ei tehny mitää väärää ja se ihminen joka mirkaa ärsyttää vois kattoo itteää peilistä ja miettii vähä miten tyhmältä se saa ittensä näyttämää meijän silmissä. ja kuten mirka sanoki, tervetuloo vaan valkealan lukioo, sitä oottaaki sitte mukavat kolme vuotta siellä, me huolehditaa siitä, että tää kyseinen henkilö viihtyy siellä. sitä saa, mitä tilaa, ei kannata sitte jälkeenpäin itkee vaa kannattais nyt alkaa jo miettimää et mitä on tehny ja onko se todellaki NIIN vitun kannattavaa.

...

siis maanantaihan on aina tunnetustikin viikon jännittävin ja samalla ärsyttävin päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.