IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.08.2007 18:15

Nyt kun ulkona on tommonen kauhee sateinen/ukkostava/salamoiva ilma ei ole parempaa tekemistä ni ajattelin tässä hölistä tänne yksinäni. Ensinnäkin oli ihan vittumaista tulla koulusta kotii ku sato ku esterin perseestä. Kaikki vaatteet oli ihan märät ja oli muutenki hirveetä, mutta toisaalta koulussa odottaminen tai ÄITIN pyörän jättäminen koulun pihalle vaikutti erittäin huonolta ratkaisulta joten lähin polkemalla kotiin. Ja olen vieläki hengissä vaikka kastuinki. Mut eiks se ookki niin et se minkä kesä kastelee ni se myös kuivaa?

Hitto ku eilen oli kiva tulla pois koulusta ku nauratti niin perkeleesti ku eerin kans vähä jekkuiltii ja keksittii hyvii juttui. Naurettii yhelle henkilölle ja sen tekemisille. On kyllä kovin ikävää nauraa toisille ihmisille ku niin ei sais tehä, mut minkäs voit ku se henkilö on onnistunut antamaan ittestään vähä hassun/omituisen kuvan. Mirka ei yhtää tykänny ku myö naurettiin sille yhelle tietylle henkilölle jonka nimeä en nyt todellakaan mainitse.

On muuten typerää olla koulussa kun ei yhtään kiinnostais. Ja sitte on vielä nää seittemänkymmenenviienminuutin tunnit, jotka on suoraan sanoen aika hanurista ku kukaan ei oikeesti jaksa kuunnella ja keskittyä niin kauaa. Minusta on ainakin erittäin vaikeaa pysyä edes paikallaan niin kauan. Mut jos on huonoja puolia ni on hyviäkin: meijän koulupäivät nimittäin lyhenee. Ainakin mun huonolla laskutaidolla laskettuna, sillä ennen päästiin aina kymmenen yli kaksi koulusta ja nytten päästään 15 vaille kaksi. Tai sitte tää koko homma on jotaa huijausta.

Sitten voiski puhua vähän jostaa kivemmista asioista. Esimerkiksi siitä, että kaikkien kauan odottama Pako-sarja palaa tauolta ensi tiistaina (28.8). IHANAA ! Taas pääsee huutamaa ja puristamaa nojatuolia ja tyynyjä. Niin ja sitte on tietty tää Wentworth Milleri mikä on ihan sikaihanakomeemiäs. Salatut elämätki palasi kesätauolta tämän viikon maanantaina (20.8). Pihlajakadun kuviot tulee taas syksyn talven ja kevään aikana erittäin tutuksi ja piristävät monien iltaa. THANK GOD FOR 19.30-20.00 !

Nytten kun kattelee tonne pihalle ja ulos ikkunasta ni taas tulee miettineeksi, että mikä elokuu tää tämmönen on ku sataa vaa vettä ja ukkostaa. Ihminen on erehtyväinen ja muuttaa helposti mieltään. Kuumalla ilmalla ihmiset valittavat, että saisi olla viileämpää ja kylmällä ilmalla ihmiset sanovat, että miksei ole 25 asteen hellettä. Tässä kysymyksessä ei oikeastaan edes löydy kultaista keskitietä. Jos ilman lämpötila olisi vaikka 15 astetta ja puolipilvinen sää, kuulee monien sanovat, että miksei vois vähä enemmän aurinko paistaa ja olla vähän lämpösempää.

Vähän päälle kahdeksan viikkoa niin on syysloma. Viime päivinä luettuani kouvolan sanomia olen huomannut vanhempien valittavan siitä, että syysloma on turhan pitkä ja kesäloma liian lyhyt. Vanhemmat siis haluaisivat siirtää muutaman päivän syyslomasta kesälomaan, mikä tarkoittaisi, että syysloma olisi vain pidennetty viikonloppu. Vaatiessaan tuommoista aikuiset eivät oikein ajattele, että entäs ne, jotka haluavat lomailla esimerkiksi suomen ulkopuolella syysloman aikana? Koulusta ei saisi olla montaa päivää putkeen pois, koska silloin jää helposti jälkeen ja joillain nuorilla saattaa olla vaikeuksia sen jälkeen enää ottaa kiinni toisia. Otetaan siis kirjat mukaan lomalle ! Mikä loma se semmonen on jos pitäisi istua 25 asteen lämpötilassa hotellihuoneessa ja lukea läksyjä? Minusta ainakin on hyvä että edes on syysloma ja hiihtoloma sillä ne ovat edes jonkunlaisia valopilkkuja opiskelija arjessa.

Olipas taas ihanaa filosofoida oikein kunnolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.