IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

että näin..Tiistai 29.08.2006 04:08

Enpäs ole pitkään aikaan tännekkään mitään fiksua kirjotellut.Tosin ei varmaan nytkään mitään fiksua synny mutta eiköhän se tästä.
Tosiaan mun elämässä taitaa kerrankin taas pitkästä aikaa mennä hyvin :)

On vakkaripaikka tuolta duunista ja sitten mulla on aivan ihana mahtava mies <3 kotonakin menee hyvin vaikka siellä tulee tosin vähän taas syystä taikka toisesta vietettyä aikaa,enemmän sitä tulee vietettyä täällä Runosmäessä. ja aivan niin..töissäkin aina silloin tällöin.Tällä viikolla ei ole kuin ke ja to yönä töitä. Mitenköhän sitä jaksaa taas kaks yötä putkeen kun tuskin saa taas päivällä nukuttua. Paitsi että jos tulen tänne Runosmäkeen niin toi mies nukkuu kans päivät kun on yövuoro viikko menossa.

Vaikka vasta näyttäis olevan ma-ti yö niin odottelen jo kovin viikonloppua.Lauantaina aamusta lähden siskoni kanssa Turkuun shoppailemaan ja sitten lähden viettämään rapujuhlia Timon ja sen kavereiden kanssa, sinne kun kerran kutsun sain :) jotain mukavaa siis mitä odotella.

Mennyt viikonloppu oli mahtava. Kiitos Vonnen <3 Ihanaa että Vonne jakso ajaa tänne Suomen perseeseen ja viettää täällä aikaa mun kanssa.Sunnuntaina oli vähän heikko olo sitten molemmilla ja mä menin reippaana tyttönä töihinkin klo 16 :D mutta sinnekkin tuli sitten joku kotkalainen futisjoukkue. Silmänruokaa siis riitti melkein siihen saakka kunnes työt loppu klo 23.. niin ja tosiaan ne ei olleet mitään pikkupoikia :D hyihyi vaan jotain alle 30v MIEHIÄ ;)

Joojoo mä tiedän,mun pitäis olla nukkumassa mutta.. aattelin kerrankin käyttää hyödyksi tätä omaa aikaa ja istua koneella :P niin paljon ei onneks enää tulee istuttua kuin joskus tuli..Voisin siiis sanoa että mulla on jonkin sortin Elämä... uskokaa tai älkää :D Nytkin Timo on yövuorossa niin voin hyvin valvoa ja nukkua sitten päivällä. Pitää kuitenkin toi oma unirytmikin saada sotkettua yövuoroihin sopivaksi.

Ainiiii..Eilen käytiin Timon kanssa kattelemassa yhtä vauvaa. Voi aww hän oli sulonen..Vauvakuume senkuin pahenee vaan ;) mutta ehkä sitä malttaa vielä jaksaa odottaa :D
Vois miettiä siirtymistä tonne sohvalle ja kattoo jotain tosi laatuohjelmaa tuolta Canalilta...Tosin tähän aikaan illasta sieltä taitaa puskea pornoa..tosin en tiedä kun on arkiyö mutta kuitenkin.Onhan täällä noita leffoja mitä vois katella mutta ei se yksin niin kivaa ole.

Ehkä tää taas riittää vähäksi aikaa.. Taas voisin kirjotella kun sattuu asiaa olemaan..ehkä sitten joskus ensiviikolla ;) ei mun elämä kuitenkaan hirveen tapahtuma rikasta ole :D Mutta on mukavaa olla todella onnellinen pitkästä aikaa.Eikä enää tule Helsinkiinkään kaivattua paitsi ystävien takia.

<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.