IRC-Galleria

omituisten otusten kerho.Maanantai 02.10.2006 00:45

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. jos ja kun humala on minussa mun on pakko syödä mun kynnet ja kynsinauhat... illalla sitte veri virtaakin aika lahjakkaasti.

2. sitten on myös sellanen asia mitä ihan itekki häpeän... jos mulle tulee joku hauska juttu mieleen, vaikka jos oon kävelemässä kylille saatan ruveta nauraan siinä keskellä kylää yksikseni. on muuten harvinaisen pöhölön näköstä hommaa...

3. jos kävelen kesällä esim. kylillä ja maassa sattuu käveleen joku koppana mun on melkeen aina pakko tappaa se.. helpottaa oloa, ku tietää että nyt niitä on yks vähemmän.

4. tämä ei varsinaisesti oo mikään outo tapa... mutta ihan sama mistä puhelimesta soitan ja vaikka soittasin tuntemattomalla jollekkin tutulleni mulla on tapana sanoa heti ekana, että "minä tässä hei." <--- siinä saaki sitte miettiä että kuka MINÄ!?

5. pidän puhelimen aina nukkumaan mennessä viereisellä tyynyllä.

ei jaksa haastella ketään. tehkää jos huvittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.