IRC-Galleria

Häät OK!Torstai 19.02.2009 12:14

Ihanaa, että ihmiset menevät naimisiin, mutta ihan kauheesti ne tulee maksamaan myös vieraille. Tällä kertaa olemme kuitenkin pääkaupunkiseudulla, mutta huhtikuussa olisi reissu Poriin ja yöpyminen hotellissa.

No kävin eilen ostamassa uuden mekon häihin. Kävi sitten ilmi, ettei mulla ole siihen mitään sopivan siroa käsilaukkua. Tyypillistä. No ostin laukun. Sitten tietenkin ajattelin, että eipäs mulla olekaan mitään sopivia siroja mustia korkkareita (just senväriset uupuvat). Ostin ne korkkarit. Sitten piti ostaa mekkoon sopivat helmikorvikset, koska mekossa on sellainen helmistä tehty kaulus ja kotona olevat oikeat helmikorvikset ovat väärän sävyiset. Doh! Ostin siis korvikset. Sitten tietenkin tuli mieleen, ettei sellaisella olat paljastavalla juhlamekolla voi mennä kirkkoon ja jouduin ostamaan pukuun sopivan hartiahuivin. Käytän sitä muuten varmaan ihan sikana :D Sitten listasta puuttuu tietenkin vielä se häälahja :)

Koko tuleva (ja toivottavasti moni muukin tuleva) lysti maksoi:

Mekko= 400€
Kengät= 25€
Huivi= 25€
Laukku= 14,50€
Korvikset= 15€
Lahja= ~70€
Summa= ihan butisti

Olisin tietenkin voinut ostaa jonkun 50€ koltun, mutta sehän ei ole edes vaihtoehto. Niin ja ensi vuonna meidän posti on käännetty... :D Kiitos ja näkemiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.