IRC-Galleria

PäiväkirjailuaMaanantai 19.06.2006 23:44

Huoh,nyt rupeaa helpottamaan! Ensinnäkin, olin siellä Helsingissä pääsykokeissa 12.-14.6. Meni ihan jees koko reissu, kaiketi. Maanantaina olin päiväkoti Lokissa suorittamassa pääsykokeen ryhmätilanneosion lasten kanssa, sekä haastattelun. En tykännyt haastattelijoista (soori) ja ryhmätilanne olis voinu mennä paremminkin.

Tiistaina sitte hengailin tädin luona ja luin vielä kirjallisia varten. Sitte oltiin Porvoossa joenrannassa jätskeillä ja käytiin shoppaas Porvoon city-marketissa, ostin sit kengät :D

Keskiviikkona lähdettiin seittemän ajoissa ajelemaan Helsinkiin, ja mut jätettiin sitten siihen Fabianinkatu 33:n eteen, mutta kappas vain! Ei mun pääsykoe ollukkaan siellä, vaan sieltä näin sitten oikean osoitteen,jonne se oli siirretty. Hienoa! Mutta löysin paikalle, ja oli ihan jees, ei mikään hirmu vaikea, mutta ei mikää ylihelppokaan :)

Perjantaina 16. päivä sitten alotettiin Pesäpallon alueleiri 2006 Porissa. Kansliassa piti työskennellä,mutta huomattavan usein löysin itseni kentältä viheltämästä pelejä. Nyt tällä hetkellä ei ääni kulje, ja kurkku särkee. Ja nyt pelätään, että jos angiina iskee, niin siirtyykö se bakteeri jalkaan. Mutta ei se nyt mitään, toivotaan parasta :)

Muuten leiri sujui hyvin, tuomareista oli hivenen pulaa. Ulvilan E-pojat (eli mun valmentamia poitsuja) voittivat kultaa omassa sarjassaan!! Hienoa pojat!! :]

Nyt vain odotellaan pääsykoetuloksia,ja etsitään ensi syksyksi töitä ettei tarvitsisi kouluun mennä ;) Mutta onneks nyt voi jo hiukan huokaista helpotuksesta, ettei ole enää pääsykokeita, ja nyt kun osaan hieman luovuttaa noita pesäpallojuttuja muillekin, niin johan on kevyempi olo rinnassa <3 :)

Mutta nyt vaan tää kurkkukipu pois,niin voi rauhassa ootella Raumanmeren Juhannusta <3 :]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.