IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kotona, tahtoo takas! ;; ______ ;;Maanantai 07.12.2009 01:09

KIITOS RIITTA RAKAS KAIKESTA <3 ja anteeks et kuorsasin XDDD *shot*

linkka matka Helsinkiin oli hauska, vaikka ihmiset koomaili ja nukku ja saivat päänsärkyä (luultavasti musta XD) niin pysyinpä ite silti hereillä. hähää! mut kiitos rakkaat ihmiset ;;; w ;; ilman teitä olisin... no....hukkunut messukeskukseen... ja nähnyt nälkää... .///////.'''
kiitos leivistä! (vaik niis oli sitä ällöö makkaraa ja juustoa, jota tosin nälkäsenä ei pystynyt enää nirsoilemaan. paitsi sitä makkaraa. yäk)
ja mandariineista! (niis ei ollu kertaakaa siemenii!! <3)
ja pilteistä! (jenni oot aarre<3<3<3)
...ja rinkeleistä ! (jenni oot liian kiva <3)

voi ei oon ihan kamala . /////// . mun pitää ryhdistäytyä ja tulla paremmaks ihmiseks. Voisin muuttaa ja alottaa uuden elämän. jep.

matkan pelasti kyllä tosissaan se et mun tilille pamahti yhtäkkiä ilman mitään varotusta RAHAA ö ___________________ ö
((olin 5 euroa miinuksella ku reissuun lähdin (tajusin että seutukortti maksaa 15euroa, ei 10. 8''''|) ja mulla yhtäkkiä olikin varaa syödä ja ostaa jopa mangaa !! D8 ja käydä kiinalaisessa! <3 ja pelata tanssimatoilla!! vaikka olinkin surkea xDDD ))


Studia-messutkin oli yllättävän mahtavat! :D En ymmärrä miten te löydätte sen mestan tylsänä paikkana, siellähän oli VAIKKA MITÄ! XD enemmän kamaa olis pitäny silti lähteä mukaan. Mistä hitosta te niitä vihreitä kasseja revitte?! D8 mie en löytäny ;; ^;;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.