IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kissoja ja teinikauhuaLauantai 26.06.2010 02:09

arghfghhhh vihaan tämmösii ihme mini läppäreitä joissa kaikki näppäimet on tungettu toisiinsa kiinni ja puolet nappuloista on pikkurillin kynnen kokosia ja argh!! vituttaa ku koko ajan painan väärää nappulaa ja kaikki teksti katoaa tms. XD

joo matkasin siis veljen kämpille kissanpentuja vahtimaan. Kiitos Riina kyydistä!! ;w;
Suloisia tapauksia nää kisut, toinen näistä riehuu tosin ihan simona ja sitte se tuleeki naukuen syliin tai väsähtää jonnekki muualle nukkumaan. Toinen on vähä rauhallisempi tapaus, mut tekee ilkitöitä salassa.
molemmat tykkää kattoo telkkaria! koomisen näköstä kun molemmat istuu sohvalla ja kattoo telkkaria XD

Ja sitten, katsoin jonkun amerikkalaisen teinikauhu-leffan, jossa seksyjä tyttöjä kuolee ja komeet pojat näyttää kaikki samalta, paitsi tietysti se jolla on hullun katse tai persleuka.

Mutta siis, pointti oli että kaikki ulkopuoliset tekijät sai meikän huudahtamaan kovaan ääneen tai pistämään itteäni neulalla (ei kannattais varmaa tehä käsitöitä kauhuleffaa kattoessa).
Yhessä vaiheessa ku joku päähenkilö otti puhelimen ja soitti jollekkin kaverillesa niin samaan aikaan rupes meikän puhelin soimaan. pikkusen säikähdin, eikä oo muuten eka kerta kun käy näin!


hmmmhmmm olikos muuta... muutaku se et rahapula on perseestä. X___X

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.