IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

musta tulee alzzzzzheimerrrrrrrrSunnuntai 31.10.2010 13:09

Taas tuli valvottua yö, kun ei uni tullut millään! (tästä tulee jo jokapäiväistä...) Vaikka unipillerinkin otin kun epätoivoiseksi ryhdyin. Syy miks se uni ei tule, on varmaankin se stressi. Stressaan tosi pienistä asioista, kuten siitä et "omg huomenna nään sit sen tyypin ja sit mennään ja tehdään sitä ja tätä." Sitten jännitän koko yön sitä asiaa, välillä tulee hirvee pelko et "apua iik en pysty!" ja sit välillä oon taas kuolla innostuksesta et "Jes!!Näkee sitäki! jeee!jipii elämässä on valoa!"

Noh, katoin sit taru sormusten herrasta leffat ja piirtelin maailmankarttaa hetalia-peliä varten. (Ja on muuten vittumaista, mutta asenteeni on: HÄLLÄ VÄLIÄ! joten mitäs siitä jos vähän saaria puuttuu ja rannikot on mielenkiintoisen muotosia. * u*)

Sitten, JUST kun olin saanut suunniteltua ja katottua linja-autot että millä meen kapeen ja tiiditiii tulee tekstiviesti siskolta "Niin monenkas aikaan sie oot tulossa tänne miskan kekkereihin?"
FUCK.

Olin unohtanu kokonaan! prkl! Eikä mulla oo mitään lahjaa sille kauhukakaralle D::::8
Nopean selvityksen avulla sain sit tietää ettei porukatkaan oo vielä sille lahjaa hommannut (NIIN TYYPILLISTÄ.) joten menen heidän matkassa ja käydään sitten ostamassa sille "pienelle enkelille" jotain jonka se saa rikkoa tai heittää jonkun silmään.

ja sit ku tossa aamulla yhdeksänmaissa olin et "jee! lämmin aamupala: pinaattikeittoa!" niin eiköhän toi pinaattikeitto sit pistäny koko mahan kierroksille ja nyt pitää kävellä ämpäri kourassa ku pelottaa et saan morjenstaa taas pinaattikeittoani. (oli muuten hyvää, tälleen btw.)

YRGHHHHHHHHHHHHHHHHH! *epätoivoinen stressinpurkautuminen*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.