IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hyvä päiväTiistai 28.06.2011 01:17

Nukuin pitkään ja paljon ja oletin että tästä päivästä tulee pelkkää lahnausta mutta toisin kävi.

Rutonius soitti aamusella ja kysyi seurakseen Susilehtoon ja minähän lähdin. Varsin kiva paikka se Susilehto! Olin kovin innoissani siitä että näen vihdoinkin millainen paikka se on > u<

Sitten kun palasimme, jäin vielä siksi aikaa että kannoimme muutaman laatikon autotallista Ruton kämpille, on se jännä miten joskus löytää vanhaa tavaraa ja sitten niille pitää löytää tilaa asunnosta...Jännää!

Katseltiin jakso Avataria ja selattiin One Piecet läpi, etsien cossattavia hahmoja. Jotenkin miun saalis oli täynnä kummallisuuksia tai jotain. Mut tahtoo tehdä holonegatiivin!!

Sit mitäs mitäs.. Ruto käytti minuu vielä kaupassakin ja sit palasin kotiin ja aloin puuhastelemaan kirjasen parissa.

Huomenna sitten mökkeilemään ja kirjasen etsintää keskustasta. Tahdon löytää semmoisen kovakantisen, viivallisen A4 vihkosen, johon olisi sitten kiva kirjoitella salaisuuksia sun muita~ Hihi.

Kiva kun on hieman motivoitunut tekemään jotain . u . saa vaan nähdä kuinka kauan tätäkin jaksaa sit ylläpitää... = //=''



Että semmoinen päivä se! Toivottavasti huomisesta tulee myös kiva päivä! Ainakin jos ei muuta, niin hyvää ruokaa tulee olemaan kun meinasin tehdä joko broilerinsuikaleita tahi sitte broilerinrintaa ja riisiä tietysti tottakai.
Aika kana & riisi-linjalla vedän kyllä nykysin....! hups!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.