IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Yyyyyyh ;; __ ;;Lauantai 19.11.2011 18:41

Eilen illalla tossa miun ovella kävi joku kaupparatsu tjs, ulkomaalainen mies ja sillä oli semmonen lappu kädessä, jossa varmasti luki jotain "Olen kotoisin sieltä ja täältä, minulla on neljätoista lasta ja sairas vaimo, blaa blaa blaa". Toisessa kädessä sillä oli joku jojo-mainen lelu.
Heti ku avasin oven ja tajusin et siinä seisoo joku tuntematon mies, niin tuli hirvee paniikki ja lämäytin oven äkkiä kiinni sanomatta mitään. X __ X''

Nyt en sit uskalla avata tuota ovea enää kellekkään >___ <''


Tuli muuten pitkästä aikaa valvottua vähän liian paljon ja heräsin sit vasta tossa 15:34 * __ *'' "hupsista." Tänään jos sitä menis vähän aikaisemmin nukkumaan.

Nyt kun rupesin kirjottamaan niin enpä lopetakkaan vielä. ho ho ho ho

Eilen kävin ostamassa Bakumania lisää ja voi jestas rakastan tuota sarjaa! XD Nauran itteni kuoliaaksi.
Hikaru no go:takin ostin yhden volumen, mut sit ku kyselin seuraavaa volumea niin kävi ilmi et sitä saa vaan noutotilauksena. No tietenkää en muista omia tunnuksia, joten nyt pitää odottaa _kaksi_ viikkoa että ku Tiia lähtee käymään Helsingissä, niin se käy samalla siellä fantasiapeleissä ja ostaa sit sen volume 21:n sieltä.
Miten mie pärjään kaksi viikkoa D:::8

Päätin sit et alotan lukemaan ihan kunnolla noita mangoja uudestaan, jos nuo pidemmät sarjat eka lukis, eli seuraavana vuorossa on Salapoliisi Conan, ku One Piecen luinkin tossa jo vähän aikaa sitten...

Eipä tässä kai muuta.. nyt lukemaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.