IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

LAPSEN VAHTIMISTA:Torstai 12.04.2007 21:25

sinut PAKOTETAAN vahtimaan kahta lasta, 1,5- ja 2,9 vuotiasta lasta. Sinulla olisi paljon muutakin tekemistä (kuten mm. irkkaamista, irc-galleriassa seikkailua, netissä surffausta, tietokone pelejä, netissä surffaamista, syömistä, musiikin kuuntelua ja netissä surffaamista) Tietenkin voisit pakottaa pikkusiskosi/veljesi pitämään huolta lapsosista ja itse olla tietokoneella, mutta sitten kun vanhemmat saapuvat, pikkusisko/veli tai molemmat huutavat kurkku suorana, iloisella ja reippaalla äänellä hymyssä suin äidille ja isälle: "SISKO OLI TIETOKONEELLA IIIIHAN KOKO AJAN, JA ME VAHDIMME LAPSIA! TAHDOMME JÄTSKIÄ JA KARKKIA PALKAKSI! =^_^=" Ehkäpä jompikumpi vielä suputtaa äidin korvaan "psst, äiti.. sori, se sun maljakko jonka ostit eilen tasarahalla kaupasta sillä oranssihtavalla 50 setelillä, nii se maljakko putos ja meni rikki...Mut älä turhaan liimaa sitä, kato ku me liimattiin se kasaan ja heitettiin ne ylimääräset palaset, joita muuten oli monta! Nii siis me heitettiin ne tonne tunkiolle."
Joten eiköhän siis vahdita suosiolla niitä ihania pikku lapsia? ..oh god.. x__x
Mistä sitä aloittaisikaan.. Hmm, ahaa. Nytpä keksin!

1. Laita ulko-ovi lukkoon ja kaikki muutkin ovet kiinni.
2. Jos lapset osaavat avata ovia, ota jeesusteippi käyttöön ja teippaa varmuuden vuoksi ovet seinään.
3. Laita muumit,puuha pete tai pokemon video televisioon pyörimään.
4. Nosta kaikki kaukosäätimet ylös kirjahyllyyn.
5. Pikkuesineet ja vähääkään terävät esineet laita piiloon sohvan alle, eihän kukaan niitä sieltä etsisi?
6. Pehmolelut, sekä kaikki lastenlelut jotka puhuvat nappia painamalla sijoita ympäri ämpäri, tai vaikka keskelle olohuonetta isoksi keoksi.
7. Täydellistä, vai onko? Jos luulet että "eiköhän ne muksut pärjää hetkisen" kipitä tietokoneellesi. Jos mielessä käy että "voi hitsi, ei ne pärjää näin." jää katsomaan muumeja niiden kanssa! </3

ja tässä minä olen, tietokoneella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.