IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Furi kuri and the Death Note movie.Perjantai 29.06.2007 14:52

Furi Kuri, Fooly Cooly, FLCL on aika helvetin paras anime. :D Se on ihan kumma!
Nuori nainen ajaa vespallaan pojan ylitte ja pojalle kasvaa otsaan aika epäilyttävän näkönen sarvi. Poika pistää laastarin niin ettei se sarvi singahda esiin (se sarvi on about 20cm ...)
Ja se nainen, Haruko nimeltään, on hyvin hyvin kumma. Ihan paras! XD Se osaa kaivaa korvaansa jalallaan. :D Ja sillä on bassokitara. tai kitarabasso. Miksikän sen nyt sanoisikaan.. öh..
Jossain vaiheessa sen pojan isosta pattisarvesta kasvaa joku otus, se niinku änkeytyy pois sen pojan päästä. Kivuliaalta näyttää. XD
Ja semmoista tapahtuu jokajaksossa. kaikkea kummaa. :D Aika parasta. rhm,
Harmi vain että siitä on tehty vain 6 OVAaa.. x-x'

Olenpa myös katsonut Death Note elokuvaa.. :D Katsoin viimeyönä sen ensimmäisen.
Olin pettynyt muutamaan asiaan, esimerkiksi siihen että L syö... SIPSEJÄ. Siis wtf?? Ja SUKLAATA! Suklaa on Mellon puuhaa hei! ö__ö
Siinä ekassa elokuvassa oli myös samat hahmot kuin mangassa, mutta siinä oli myös muutama hahmo enemmän. Mm. poliisien tutkimusryhmässä oli pari hahmoa lisää. MIKSI?? O__O argh-!
Ja kuten mangassa, myös animessa oli se kuuluisa Raye Penber. Mutta sen sukunimi oli joku ihan eri, se oli siis japanilainen sukunimi. MIKSII??
Ja olihan siinä sen Rayen tyttöystävän kuolema. Se oli tosin erillainen. Pidän ehkä enemmän siitä elokuvan kuolintavasta.. Tai siis, olihan se sama kuolinsyy kuin mangassa, mutta se sattui eritavalla.

MANGASSA:
Raye Penberin kuoleman jälkeen sen rumatyttöystävä (vitsivitsi,kaunisseon) angstaa ja epäilee et "Rayen tappoi kira!" ja kaikkea semmoista, se tutkii sitä juttua ja se alkaa epäilemään et Kiran voi kontroloida kuolinaikaa ja että Kira oli samassa bussissa jossa Raye oli. Noh, se lähtee poliisilaitokselle ja sanoo että hänellä on poliisipäälikölle asiaa. Samassa paikalle on saapunut Light Yagami, alias Kira. kutsun tätä heppua Raitoksi, sillä hänen nimi laisutaan aikalailla niin. Ja sitten mangassa Raito sanoo että "Hei tytskä, poliisipäällikkö on mun iskä, sä voit tulla mun kaa oottelemaan et sen kokousloppuu nii soitetaan sille. En voi tietenkää antaa mun iskän numeroa sulle, mut kyl sä voit mun kännykästä soittaa. ok?" Ja sitte ne menee ulos. Kaikkea tapahtuu, muunmuassa semmoista että se tyttö kertoo kaikkea epäilyksiään ja sitten Raito on sillee et "täytyy tappaa toi tytskä ennenku se kertoo mun isille!" ja sitte se kirjottaa paperin palaan sen tytskän nimen, jonka se tyttö siis sano olevansa. Se tosin oli alias nimi. Valehteli siis nimensä. Jossain vaiheessa se Raito saa sen tytön ovelasti kakistettua nimensä ulos ja se tytskä kysyy et "Miks sää tuijotat kelloos koko ajan?" ja Raito vastaa että "Olen Kira." ja sit se tytskä lähtee kävelee pois shokissa. Ja mangassa ei näytetty, mut se tytskä meni tappamaan itsensä.

ELOKUVASSA:
Se tytskä kidnappaa Raiton 'tyttöystävän' joka oli bussimatkalla sen Raiton kanssa.
No sitten se Rayen tyttöystävä Naomi uhkaa tappaa sen tytön (ne oli jossaa museossa, isossa huoneessa, niin että kamerat kuvaa koko ajan) ellei Raito sano että se on Kira.
Raito siinä sitte huutelee et "Ennoo Kira!" ja sen semmoista, et "Jätä mun tytskä rauhaan! Hän ei kuulu tähän ollenkaan!" ja semmosta. Jossaa vaiheessa se Tytskä juoksee karkuun Raitoa kohti, jolloin se Naomi(rayen puoliso) ampuu sitä tyttöystävää kohti. Ja sitte siihen tyttöön osuu, se kaatuu maahan. Raito juoksee sen tytön luokse ja kaikkee.
Sitte ku se Naomi älyää et "Jumaliste, mää ammuin tyttöä! Nyt se tyttö kuoli! voiei, en kestä, tapan itseni!" nii se ampuu sitte itsensä. et silleesti. Siinä kaikkien eessä. hmm.
Raito sit angstaa hetken miten sen tyttökaveri kuoli. ja se kiva Kuoleman jumala Ryuk hihittää siinä et "Hei Raito, sun tytskä kuoli" tai jotain, ja sitte Raito alkaa hymyilemään "kaikki meni JUURI kuten suunnittelin.." Siistiä Raito! Kieroa!
Se oli suunnitellu koko jutun, kirjoittanu Death Noteen miten Naomi kidnappaa tytön ja painostaa Kira epäiltyä paljastamaan itsensä. Panttivangin juostessa karkuun hän ampuu pari laukausta tyttöä kohti. Hetken päästä hän ampuu itsensä.
Ja sitten Raito oli kirjoittanut sen Death Noten toiselle sivulle että miten sen tyttöystävä(Shiori tais olla) Kidnapataan ja kuolee ampumiseen ja sillee.

Jee, ja varmasti kukaan ei älyä mitä mää oon kirjoittanu, MUT MITÄS SIITÄ! >:D
Nyt tässä sitten aloitan katsomaan Death Note the Last name -elokuvaa. Sitä toista.
Tiiän kyllä miten se loppuu, suunnilleen, olenhan mangasarjan lukenut.. Mutta Melloa ja Mattia ei kyllä elokuvaan tule. :'< that's so sad!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.