IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ForbiddenPerjantai 29.06.2007 15:49

Näin muuten kauheeta unta.
Olin siskonluona, josta matkasin jonkun kaverin luo (En enää muista kuka se oli)
Sitten menin Citymarkettiin, kello oli jotain ehkä 20:30. Ostin uusimman One Piecen, se oli Oranssin värinen, tai semmoinen, tumma persikka. öh.. Se maksoi kaupassa 3e.
Ostin myös paidan, ja pelkäsin ettei rahat riitä. Mutta kyllähän ne riitti! yes!
Ja sitten matkasin ulos odottamaan, että joku tulee hakemaan minut. Sitten saapui punamusta _LIMUSIINI_ joss ystäväni RIINA oli kuskina. Kyydissä oli ex-luokkalaiseni Mikko, Reima ja Jyrki. En tahtonut aluksi mennä sinne autoon, en muista oliko se sen takia koska Riina oli kuskina, vaiko sen takia että kyydissä oli poikia.
Lopulta minä sitten menin sinne taakse poikien luokse, ja he kertoivat toisilleen blondivitsejä, ja nauroivat niille. Sitten jossain vaiheessa _Riina_ tuli sinne taakse, _kattoluukun_ kautta.
Ei me siihen mitään sanottu, Riina tuli mukaan blondivitsejä kertomaan. Nyt jälkeen päin mietin vain että kuka sitä autoa sitten ohjasi??
Jossain vaiheessa otin One Pieceni, ja kauhistuin lukiessani takakantta, sen takana luki että "Pahoittelemme että tästä pokkarista tuli virhetuote, se sisältää aiemman pokkarin asiat, eri kansilla. Pyydämme anteeksi." Ja meikä oli et "APUA! MITÄ?! EIKÄ! Mä tuhlasin rahoja! Pitää mennä vaihtamaan tää!" ja sitten rupesin hädissäni etsimään kuittia, jotta voin vaihtaa sen pokkarin oikeaan uusimpaan numeroon. Sitä kuittia ei tuntunut löytyvän ei sitten millään, enkä tainnut sitä loppujen lopuksi löytääkkään, koska me samana iltana _ryöstimme_ kyseisen autoporukan kanssa sen Citymarketin. XD
Muistan vain sen miten Riina oli ottanut erilaisia keksipaketteja keksihyllystä, Reima tahtoi pyöränpumpun ja sitten Jyrki.. Hän halusi semmoisen tosi ihanan illallismekon. X'D (Se aluksi oli semmoinen vaaleanpunainen, mutta se väri vaihteli välillä) Jyrkillä oli kaikenlisäksi pitkät, PITKÄT mustat hiukset, ne olivat aivan ihanat! <3__<3 (ylettyivät alaselkään, sellaiset silkkisen näköiset.. <3) Se mekko sopi sille oikeasti :'D

...se oli hyvin ahdistava uni! Sen väärän One Piece pokkarin takia!!
....ja hyvin kummallinen, tai mulle se on kummallinen. En yleensä näe unia joissa on muita (varsinkaan semmoisia unia joissa on noita miehiä o__ô )

Joo-o. Mulla on tylsää. Mutta määhän lupasin eilen itelleni että en tee kyselyitä viikkoon! >:D
Tosin se viikko venyy ehkä pidemmäksi, lupasin vähän myöhemmin että en tee kyselyitä koko sinä aikana kun Saruto-kun on rippileirillä (säälin sitä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.