IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

puni puni poemiLauantai 30.06.2007 14:40

^-- on muuten yksi helvetin sekoimmista animeista. X'D
Sain tietää että se perustuu/samoilta tekijöiltä on toinenkin tuommoinen kahjo anime, päätin katsoa sitä. Jeps.
Eihän siinä mitään, alle 5 minuutissa kerkeää päähenkilö jäädä rekan alle, käydä avaruudessa, joku ihme hemmo kertoen ettei päähenkilön sovi kuolla ja sensemmoista. Oh ja ainiin, keretäänhän sitä ampua otsaankin. Että jes, hyvä meininki!
Ihan hauska tuo tuntuu olevan. Jotain sekoilua, juuri sellaisestahan meikä pitää :D

Eilen sitten äkkäsin että "Hei vau, Fooly Coolya/Furi Kuri/FLCLa voi katsoa täältä netistä!" kun youtubessa (ei ainakaan ennen) ollut niitä jaksoja. (tosin eilen sain kuulla kun eräs kaveri katsoi kyseisen sarjan (6 ovaa) niin hän katsoi sen juuri youtubesta. o_ô)
Muttasiis. Aika mahtava sarja sekin. Suosittelen, vaikkei animeystäviä olekkaan :D Päähenkilöt ovat mahtavia, varsinkin eräs nainen, Haruko. Hän ajelee vespallaan päähenkilö pojan yli niin että pojalle kasvaa hyvin epäilyttävä sarvi päähän.. Jossain vaiheessa siitä sarvesta kasvaa robotti ja kaikkea.
Olen ollut tuon Harukon idoli niin pitkään kun sain tietää hänen nimensä. (Silloin joskus kun ensimmäisen jakson näin, vuonna nakkijamakkara) Hän sitten on vain niin mahtava. :D
-Flirttailee päähenkilöpojan isän, _ukin_ sekä sen itse pojan kanssa.
-Kaivaa korvaansa jalalla
-On vain niin helvetin paras! XD

http://youtube.com/watch?v=EsGt4hCqiSU tässä on kyseiseen animeen (FLCL) liittyvä suomalainen amv. Taustalla soi "Mulla on mopo" >:D Se vaaleanpuna/persikka hiuksinen on Haruko. :D Hän omistaa myös kivat keltaiset silmät. Ja hän ajelee tuolla vespallaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.