IRC-Galleria

sarzu85

sarzu85

Never run faster than your guardian angel can fly <3

Toukka Landia.. =)Tiistai 24.04.2007 21:24

Jaa, että mikä on toukkalandia? =) No se on tää meidän erittäin toukkamainen poppoo :o)
Selitettäköön toukat :

Miki1: Meidän päätoukka, joka ei oikeastaan tiedä mistään muusta mitään ku pelikoneista, rahantuhlaamisesta, viinan käytöstä ja tappelusta =) Aina ensimmäisenä menossa tappelee jos jollain toisella toukalla on jotain ongelmia =) Eli ongelmat ratkotaan nyrkein :o)

Psykiatri^^ : Meijän joeli-toukka. Mikin-Toukan parhaita kavereita. Nämä kaksi rämäpäätä näkee yleensä aina yhdessä, ja tietysti pelikoneilla. Joeli-toukka on samanlainen rahantuhlaaja ja pelikone narkomaani kuin meidän 'pomomme' =) Jos nämä kaksi on samaan aikaan vauhdissa, tulee joko naurettua itsellensä mahanpuruja, taikka sit mietittyy et mistä saa rahaa, viinaa tai auton =) Ihana toukka meijän Juueli myös =)


|_suZuki_| : Meidän pienin toukka. Ihana herttainen, mutta myös pirun paha kun sille päälle sattuu :o) On aina se meidän enemmänkin kuunteleva osapuoli, vähemmän äänessä (tosin kyllä OSAA senkin taidon) =)

Ja mä.. Pöh, no musta nyt ei oo paljoo kerrottavaa. Yleensä se sekopäisin (juttujen perusteella) ja yleensä löytää ratin takaa...

Tää toukkalandia on LYÖMÄTÖN!!!

Ootte tärkeitä!!! :o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.