IRC-Galleria

-Sunnuntai 01.08.2010 15:44

no on nyt ollu mukava viikonloppu ; )) perjantaina menin tarulle yöks ja siel tapahtu kaikkee mukavaa ;D sit siit ei mtn muuta.
-lauantaina tuli taru helena antti samuli ja eemeli tänne yöks : D
pojat tuli meille muutama tunti enne taruu ja helluu. voi herrajestas ku niit joutuu vahtii koko aja ettei ne tee mtn pahaa :D mentii rantaan hyppii trampal, tai no joo noi vaa hhyppi ja mä angstasin vieres ;) ei se mitää. kiivettiin katollekki, se oli kamalan korkeella :O
-juu sit poijjaat olis halunnu mennä mun koneelle mut en antanu joten mä lähin karkkuun mun koneen kanssa. sai ne pari kertaa kii mut joo mää vahvana pääsin pois >:) menin tuol ympäri pihaa kone sylissä.(Y)
-no sit ku taru ja hellu tuli nii pelattii bilistä ja tota tikkaa, yhyy voitin vaan samulin bilikses, ja senki sillee ku se löi 8 pallon pussiin jeah. ei toki tikkoja hukkunu. nyt puuttuu 2 tikkaa ja 3 niitä päitä :D niit ei löydy mistää.:(
-katottii molemmat white noiset ja se eka oli iha järkyttävä :S traumojako ees.?
helena ei toki kiljunu niitten aikana :D (Y)
sit noi katto avatarin sillä väli ku mä ja antti simahettii omii sänkyihimme. sit myöhemmi hellu tuli nukkumaa. ja samuli oli simahtanu sohvalle :D eemeliki varmaa nukku. taru sit valvo yksin vähä aikaa;D kaikki lähti siin 11 aikaa jo ja jäin siivoomaan tänne..
sit nukahin siin oisko 2 jälkee ja heräsin 7 illalla :O
-kaikki varmaa ymmärs tästä kaiken iha täydellisesti ? hyvä hyvä
ei siin mitää(:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.