IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 15.12.2007 21:11


Just näin. Oltiin viime yö meillä viettämässä pikkujouluja. Minä, Heidi, Anna, Helmi, Riikka, Saana ja Hanna siis. HEidi oli meijän joulupukki, ja Anna olin joulumuori:D No mut kuiteski.

Me siis katottiin pientä suklaapuotia joskus klo. 11. Sit yhtäkkiä Riikka huomaa:

"Tuol oven takana on joku mies!"

Ja mä luulin, että Riikka tarkottaa leffaa.

"Se on Johnny Depp". Kaikki muut kuitenki hoksas kattoa ovelle, ja siellä seiso joku mies ihan siinä lasissa kiinni. Jotkut juoksi ovella aukasemaan sen, mutta se mies oli jo juossu karkuun. Ihan hysteerisenä kaikki sitten juoksenteli ympäri taloa ikkunalta toiselle, että ois nähny sen, paitsi Anna. No mehän sitten nähtiinkin se joistain ikkunoista. Mun äiti sit yritti vaan rauhotella meitä.

Mentiin sitten kohta vähän rauhottuneina jatkamaan sitä leffaa. Sit Heidi rupes kiljuu iha vitun kovaa "SE MIES ON TOSSA!". Kaikki tais säikähtää ihan hirveesti, ja sit vähä pelotti, jalat tärisi. Kaikki oli taaaas ihan hysteerisenä ja panikoi ympäri kämppää, kiljui ihan helvetisti, eikä Sadun äiti meinannu uskoo, että me nähtiin se uudestaan. Se sitten rauhotteli, ja käski pysyä rauhallisena jos se tulee taas.

Mentiin sitten taas kattomaan sitä leffaa. Pian me huomataan, että sen tyypin varjo heijastui seinälle.Se mies seisoi siinä ikkunan vieressä, ja mä istuin siinä ihan toisella puolella. Se oli siis ihan jossain metrin päässä musta. Kaikki muut oli hiukka paniikis paitsi Anna. Se vaa rauhotteli muit. Mä raatelin siin paniikiis hannaa ja meijän sohvaa. No se mies kattoi varmaan 5 minaa sitä leffaa siin oven luona ja luuli ettei nähä sitä, vaik sen varjo oli siin seinäs. Mut sitten mami meni soittamaan poliisille. Meni sitten vähän aikaa ja ne tuli, mutta just sitä ennen se mies oli lähtenyt pois siitä ikkunan vierestä niitä karkuun. Nähtiin kun ne poliisit katto siellä pihalla taskulamppujen kanssa, muttei löytänyt sitä miestä.

Ikimuistoset pikkujoulut:D<3

//Sori Anna, en jaksanu itte kirjottaa. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.