IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.07.2009 17:35

PUHELIN TOIMII TAAS MITÄ HITSIÄ!!!!!!!!! OLLU TÄS KUUKAUDE PIMEEN JA NYT YHTÄKKII MENI PÄÄL ONNEN PÄIVÄÄT <33 hehehehehe

vimppa päivä menos tääl corsica nationes, huomenna puolenpäivän aikaan kone pariisiin =) jeee pääsen pian suomeen mut tulee kyl super ikävä mun gamui tääl :
( tänään viimeinen ehtoollinen! heheh eilen meikkis vähä tanssis yksin KESKELLÄ ravintolaa (kun kukaan muu ei) jonkun vanhan mummon kanssa :
D nolo mut se kisko mut sinne en pystyny pistää vastaan ja ravintola oli täynnä koska kaiffet a spargjera oli laulamassa =) ja sit selvis et sil mummo ja mul on sama sulhanen ja siitähän soppa syntyi! onneks mummo tai se oli nuorehtava sanoisin VAHAVANHA nainen eli siis se ja mä sovittiin ja pusut poskel ja mä ja janine (se nainen) oltiin gamui =) ja sit se esitteli mut sen muille ystäville: tässä on mun kihlatun kihlattu =D=D mut ennollu ainoo tanssittaja pojat joutu myös kaikki vuorotellen tanssittaa yhtä innokast naikkosta ja mä sain ne jopa videol ;----) minou minou MINOOOU! paras loma =)=)=)=))

ne la laisse pas tomber elle est si fragile de être une femme libérée tu sais c'est pas si facile

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.