IRC-Galleria

Ice Age 2: The MeltdownTorstai 20.04.2006 23:45

Osittain todella ennalta-arvattava. Scrattia oli ehdottomasti liikaa ja se rupes jo pikkuhiljaan ärsyttämään. Hauskahan se on parilla ekalla keralla, mutta nyt meni jo vähän överiks - vähempikin olisi riittänyt ja ollut tehokkaampikin.

Leffan ehdoton piristysruiske oli ilkiömäiset opossumiveljekset Crash ja Eddie (ei jäänyt suomennetut nimet mieleen), joiden suomenkielisinä ääninä olleet Jukka Hilden ja Jarno Leppälä olivat aivan täydellisiä kyseisiin rooleihin (jos leffa olis suomalainen vois luulla että roolit oli heitä varten kirjotettu). Harmittaa et pitää odottaa DVD:n julkasuun et näkee/kuulee dubbaamattoman version, sillä veljeksistä rämäpäisemmällä on äänenä Sean William Scott, mikä varmasti toimii myös todella hyvin. Nössömmän ja todella hellyyttävän veljen äänenä on Josh Peck, joka tosin on mulle kovin tuntematon. Mikään tuskin kuitenkaan vetää vertoja Duudsonien räkäsille käkätyksille...

Juuja leffa kyllä näytti todella hyvältä. Hämmästytti hieman lapsille suunnattuun leffaan ängetyt (mammuttiaiheiset) lisääntymisvitsit (joiden kaltaisia ja muita pervoja ja törkyisiä vitsejä on pakko ängetä nykyään jokaiseen animaatioon, joka rupee myös jo käymään vanhaksi ja ei niin hauskaksi).

Tähdet: leffalle ***-, Crashille ja Eddielle *****

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.