IRC-Galleria

Thats whats upSunnuntai 20.05.2007 03:48

elämäntilanne- paskajormailua jälellä 48 aamua, eli koht kuha herään ni 47 (en tosin kovin pian herää ku pitää jotai artoa kuskailla baarista aamuneljältä viel kotia ;I). Pääsykokeet otaniemen tkk:ho painaa niskaan, mutta lomilla lukeminen on mahdotonta. Ehkä siitäkin jotain tulis, ei tarviis saada ku puolet kokeista oikein et pääsis sisään. Jos ei onnista, se on vuodeks jyväskylään samalle linjalle (kemia), ja yritän uudelleen otaniemeen. Eli jos asut espoossa tai jykyläs, kannattaa varoo tätä sälliä tossa syksyllä.

Ilosaaren liput ostossa, taattu kuositus tulossa. Tiedä sit jääkö rahaa muuttamiseen ku en ees töihi mene armeijan jälkee, mut eiköhä sitä jotain keksitä. Ilosaaree ei voi kuitenkaa missata, kaikki siel olleet tietää kyl. CunninLynguists, Kemmuru, Puppa J & Tasottavat, PMMP, Tiktak, anthony B, RJD2 tullaan näkemään, ellei viuna vie miestä liikaa.

Pitää tähä loppuu viel lisätä et pieksämäki o iha paska mesta :i kävin taas vähä amistelemas autolla ja heti oli kytät puhalluttamassa ja spuget kerjäämässä kyytiä. Mis ne kauniit kissat o ;<<< tosin mun autolla ei paljoo onnaa, mut ei mua kiinnosta, kuha se kulkee etiäpäin!

Onnee kaikille kavereille jotka pääs ylioppilaaks, jos ny satutte näitä läppiä joskus lukemaan. jatketaan dippailua ja biusan vetoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.