IRC-Galleria

shoodi

shoodi

hymy hammast vaille valmis

köönfis<3Maanantai 18.06.2007 16:10

Se leipä näytti ihan joltai silmämeikin poistolapulta ja viiniki maistu ihan vitun pahalle, kiitos ilmeestä kun kerta ikuistettu kamerallekki. -.- sannisannin ja iibaviivan ilmeet myös ko niiden välis olin. =) Mössöt suussa. Kiva. JA kiitos myös niistä nauruista ku varvistin Roopee halatessa. :D Sekin kameralla, jännää. Kiitos kuuluu tosiaan myös tyhmälle serkulleni Tanjalle ( Junnu` ) irvistelyistä sieltä ylhäältä. Juhlist tuli 550€ , risti, koru, 50centin elämänkerta kirjana, joku mukamas sadan euron kuppi ? En ees tiä mitä varte se o, iha sama. :D Myyn vaan hyvään hintaan. =) Läpsss.

Riparipippalot? Buahh, käytii vaa Jennyn, Kian, Hannan ja Tiian kaa siellä. Mahtavaaaa! :D Buahah, kuivaa. =) Lähettii sielt sitte ja Tiia sitte siinä toki otti huikat ellei paritki. Jenny heitti mut johki? Mentii sandille. Kia lähti siit himaan ja Hanna & Vallu lähti saattaan sitä sitte purtsin kautta. Tiia sai mulle ihme kohtauksen en nyt sano mistä aiheesta, mut sai kuitenki. Tiia pyys mua ottaa sen bisset meille himaan koska se ei ite voi niit viedä ko sen vanhemmat huutais tai jotai, mut kieltäydyin sit. Siitä se vittumaisena lähti käveleen purtsille, juoksin sen ohi sit ottamaa Kian ja ne kiinni. Tiia oli ainaki joku tyylii kilsan meiän takana, sitä ei siis näkyny tai muuta. Koht se soittaa Kialle et sen polvi on menny umpi paskaks ku se kävi kusel. -.- Sen polvi meni siis sijoiltaan! Great.
Kia sit jatko matkaa himaa ko sen pitiki ja me muut käännyttii takas huutaen sitä apinaa et missä se o, sit joku lenkkeilijä oli sit siinä Tiian luona hätistämäs hyttysii. :D Tsekin sitä Tiian polvee ni se roikku sillee upeesti siin sen vasemmalla puolella. Ai että, kyllä oli kaunis näky. =) Se oli heittäny ne sen bissetki vittuu ku sen faija oli tulos kuulemma hakee sitä. Noo sit ne ei siirtäny sitä Tiian polvee tai muuta sen faijan kaa vaa se faija vei Tiian himaa ?!?! Ei lääkärii tai muualle vaa himaa? känt pii. Että sellasta, ei täs kai muuta. =D Huomenna sitte =)<3

ps. Petri oli aiiiiiivan kännissä.
psps. Soitti mulle '' Nii te olitte täällä, onks siit kauan aikaa ''
t; '' Ootsä kännissä ''
p; '' No eeeehkäää väääähääään, muuuut mää vaaaan kyyysyyyin, mooooiiikkkaaa ''

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.