IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Upea SunnuntaiC!Sunnuntai 02.07.2006 16:56

No MoRRjes.
Oon nyt ihkudaa-in kun kirjotan päiväkirjaa ;-A:SDA): ::))
Mä kerron teille mun menneestä päivästä, niinku jotain kiinnostais :---DDDdd. ....
Nukahin eilen joskus kympilt jo (lewt) ;E, herään sit aamukympilt siihe ku mutsi soittaa iha innoi$$aa et minkälaista jugurttii haluun euromarketist :DDDDDmo.
Aah, keitin sumpit ja upea cs-päivä lähti käyntiin. Tilasin taas vaihteeX jotain uberlewt kamaa netist, mutsillaki oli aika priceless-ilme ku näytin visakuluja :D;As
Kattelin jotain ESWC-madcej ja funasin et vois lähtee ulos koht. Juttelin pari tuntia mutsin kanssa pelikaaneista, että olisko se nyt loppujenlopuks järkevä ostos. Uudest-Seelannist nimittäin sais orpoja sokeita pelikaaneja heinäkuun loppuun asti puoleen hintaan ilman rahteja tai lahjaveroja.
Mutsi taas haluis epilepsiaa sairastavan norjalaisen metsäkissan. Emmätiä mitä sil liikkuu pääs.
Mun huonees on niin vitun kuuma et koht iskee semivitutus päälle. Olkapää paskana, UPEAA!
Immu luuli et seules hävis vaikkei hävinnykkää LOL :DDDDDD
Ok.
Btw: -13:32:58- ::: siNppa` sets mode: +o kodE`
ja sit:
-13:33:06- (@kodE`) oot nyt mun maailman paras kaveri
\o7
Meil ois jääkaapis jääkylmää tölkkicolaa, jo vähän aikaa himotellu, mut emt uskallanko avata, sit tulis kauheet himot juua loputki, sit vituttais ku ei oo colaa enää :-(( mut turhaa niitä ois jättää juomatta, juomista vartenha ne on ostettu, mut onkelma on siinä et en pysty juomaa niit hillitysti, plZ gief me hjälp!!1
Ehk mun pitäs suunnitella ja patentoida tölkki, joka antaa sulle tietyn määrän colaa tietyssä ajassa. Esim jos sä juot 0,5dl 30 sekuntiin, se blokkaa suuaukon 2 minuutiks, ja sit antaa taas tietyn annoksen, ja kun oot juonu sen loppuun, niin se lähettää signaalin jääkaapin tietokoneeseen ja se blokkaa oven puoleks tunniks, vast sen jälkeen voit ottaa uuden colan.
Se ois kyl mullistava keksintö joka vois pelastaa tuhansia ihmishenkiä.
Ja näin ohimennen, mun pitäs hommata USB-kupinlämmitin. Taasku mä innostuin kirjottaa nii unohdin kahvin tohon ja nyt se on jo kylmää. Eikä kahvia voi juoda kylmänä. Tai sit patentoin oman mukin, johon on sisäänrakennetut lämpösensorit, joka tunnistaa kahvin lämpötilan ja antaa sille sopivan verran tasaisia lämpöaaltoja, joka pitää kahvin joka kohdalta saman lämpöisenä, eikä pelkästään pohjanesteitä.
Mulla ois jo alkupääomaakin 5e, minkä äiZkä jätti mulle karkkirahaks.
Mulla on loputtomasti näitä patentti-ideoit, ehkä must pitäis tulla kekeinsinööri.
Ehkä yks parhaimmast ideoist on kuitenkin sokeiden pelikaanien kynnensilotuskone.
Se toimis silleen että se pelikaani asetetaan sellaseen kuppimaiseen astiaan, mist sen jalat tulee läpi, sit se kone käännetään 37 asteen kulmaan, ja varpaat taivutetaan horisontaalisesti 2 astetta länteen, jolloin koneen tarkkuus saadaan maksimaaliseksi.
Ja tää laitehan sopii erinomaisesti lapsiperheisiin, jos on aikomuksena hommata sokea pelikaani, ettei se kynsi randomisti kaikkee ku se lentelee ympäriinsä. Sit mä voisin tehdä selviytymispakkauksen, ja ton kynnensilotuskonen lisäks siinä ois leukapussisuodatin. Pelikaaneilla on sellaset sairaat leukapussit, eli tän tuotteen idea on pistää sen leukapussiin suodatin, jos se vaikka sattuu haukottelemaan lentäessään matalalla niin sehän vois imasta maassa konttaavan Pikku-Erkin leukaansa. Mutta pelikaaninleukasuodatin estää vastaavat tapaturmat!
Mut mun pitäs saada näille tuotteille tuottaja sekä mainostaja, että jos kiinnostaa niin msg me!
Nyt lähen ulos miettimään että mistä saan näille upeille tuotteille tuottajan, ja et miten saisin vihdoin sen sokean pelikaanin lemmikiks.
KEK

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.