IRC-Galleria

KeskiviikkoKeskiviikko 03.01.2007 07:05

Vuoden ensimmäinen työpäivä edessä. Nukuttuja tunteja: 0 kpl. Ehkäpä sitten töiden jälkeen hieman unta kaaliin. Päiväunten jälkeen sitten toisen vaiheen pimeelläajo ja sen jälkeisestä toiminnasta ei mitään havaintoa. Toivottavasti töissä hoppu ettei pääse väsähtämään. Tupakitkin piruvie pääs loppumaan yön pikkutunteina joten pitää mennä kaisan kautta töihin. Reilua tästä tekee vielä sen että mutsi saatana pääsee tunnin päästä kotiin päin ajelemaan. Toivottavasti se yks tytteli pitää sitä edes vähän hereillä niin saisi jotain mielenrauhaa. Oisin piruvie voinu hyvin tehdä mutsin yövuoron ja menis se sit aamuks töihi! Eipä täs muuta, viimeiset kulaukset aamusumpista ja karu totuus koittaa.

Ainiin... ne joita kiinnostaa niin joitain uudenvuoden kuvia löytyy kuvagalleriastani. Ne ketkä kuvia katsoo, myöskin tietää missä se sijaitsee. En ota vastuuta kuvien laadusta sillä Johanna on ne suurimmaksi osaksi ottanut, itse en kamerallani kuvaakaan räpsinyt.

Huomenna sitten ehkäpä katsomaan Eragon teattereihin serkkujen ja muden kans. Toivottavasti on hyvä pätkä. Noh, fantasiahan kiinnostaa aina, joten empä usko että se nyt aivan paska on.

Tulipas muuten varmaan pisin päiväkirjamerkintä koko elämäni aikana, mutta sitäpä tämä tylsyys tekee. Toisaalta, myös odotan kovin että työt alkais niin olisi edes jotain tekemistä. Jos ei muuta niin kiusata ja vittuilla työtovereita jotka sattuivat uutenavuotena olemaan enemmän humalassa kuin minä. Adiousss....

Edit: Tuli siis pidettyä lupaus ja nukuttua muutama tunti töiden jälkeen kunnes kuudeks pimeeajoon. Aivan turha sekin mut tulipahan käytyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.