IRC-Galleria

PerjantaiLauantai 21.04.2007 22:06

Perjantai alkoi yötöillä jonka jälkeen pitkät makoisat unet. Viimeinen yö kinuttu vapaaksi inttauksen vuoksi eikä hommia olisi kuitenkaan ollut. Tuli sitte yövuoron jälkeen herättyä silleen puol neljän maissa jonka jälkeen eka korkkaus kohti viikonloppua. Jannen kanssa kauppaan ja sitte kuskin vaihto seppäsillä että päästiin salaistakin salaisempaan paikkaan.

Salaistakin salaisemmassa paikassa sitten juotiin hippase olutta ja saunottiin. Ekan saunomisen jälkeen janne lähti kävelemään vaimokkeensa luokse ja paikalle jäivät minä, maria, olli ja krista. Mitä iltaan sitte mahtui? Noh... aika ahdasta oli ainakin aamuyöstä mutta kuumia ja hikisiäkin hetkiä löytyi yön pikkutunneilta useampaan otteeseen. Meno sängyssä oli sen verran rajua että taisinpa yhden hyllynkin rämäyttäää alas. Nukuttua ei kauheesti ole tullut, toiset nukkus vähemmän, toiset vähän enemmän, mähän en koskaan nuku (pakko myöntää kerran taisin hetkeks nukahtaa). Aamulla eli toisin sanoen päivällä porukka alkoi hajaantua kuka minnekin. Olli lähti neljäks roudaamaan tavaroita PG:hen ja krista vipattiin linja-autoasemalle jonkin verran myöhemmin. Ainuttakaan juotavaa ei jäänyt, kroisantit tuli syötyä ja pizzaakaan ei kaapista enään löytynyt. Eli varsin onnistunut ja mukava perjantaipäivä-ilta-yö-aamuyö. Nyt istun kotikoneella vihdoin ja viimein, kun sain bensavaloa vilkuttelevalta salaistakin salaisemman paikan emännältä rauhallisen kyydin hetkeksi rauhoittumaan ennen AR:n keikkaa illalla.

[Ei aihetta]Tiistai 17.04.2007 04:04

MITÄ LÖYTYY?

1. Farkkujen taskuista: sytkäri, lompakko, avaimet, kännykkä ja röökiaski
2. Koulun kaapista: ei kouluu, ei kaappia
3. Penaalista: ei kouluu, ei penaalia
4. Jostain omasta laatikosta: ehkäisyvälineitä
5. Takin taskusta: työpaikan avaimet ja alfan avaimet
6. Laukusta/repusta: ei kouluu, ei reppuu
8. Roskiksesta: pantittomia tölkkejä
9. Sängyn alta: likaa

MILLOIN:

1. siivosit huoneesi: koko kämpän torstaina
2. söit purkkaa: töissä
3. pelasit tietokonepeliä: joskus tammikuun alussa
4. nauroit: vartti sit
5. itkit surusta: joskus joulukuussa
6. lauloit joululauluja: perjantaina
7. laskit matikkaa: laskuja vai jotain matikkaa? matikkaa 2 vuotta sit, laskuja tänään töis
8. harjasit hiuksesi: en harjaa
9. katsoit peiliin: yhen mais tänään
10. huusit opettajalleen huuda: 3 vuotta sit

VOISITKO KOSKAAN:

1. nauraa henkilölle joka kaatuu: aina
2. luntata kokeessa: aina
3. juosta 10 kilsaa: en
4. polttaa tupakkaa: aina
5. varastaa suklaapatukan kaupasta: ei tarvii
6. lintsata koulusta: aina jos olis koulus
7. nukkua paljaalla lattialla: kyl

LEMPI

1. eläin: koira
2. väri: punainen
3. vaatekappale: kauluspaita
4. biisi: joku sonata
5. aine: kuvis
7. fontti: tahoma
8. peli: jäkis
9. harrastus: idlaus
10. soitin: skitta

TÄLLÄ HETKELLÄ:

1. ärsytyksen kohde: tylsyys
2. sinulla on päällä: farkut, t-paita ja boxerit
3. hiukset: pystys niinku aina
4. olet (missä): olohuoneessa
5. ajattelet: et kumpa olis jotain tekemist tai porukkaa kenen kans vois puhuu paskaa
6. mitä teet: kirjottelen tätä kun ei ole tekemist

MUITA KYSYMYKSIÄ:

1. tee lempihymiösi: :D
2. keksi lyhenteelle KERS selitys?: Keksit edisti ramman syntymää
3. minkä väriset seinät huoneessasi on? : vaalean siniset
4. mitä lemmikkielukoita sulla on?: janne seppänen
5. mikä laulu soi just nyt?: Judy
6. nauratko idioottimaisesti?: yleensä
7. Pinni vai ponnari?: ponnari :D
8. Keksi oman nimen alkukirjaimella kolme itsestäsi parhaiten kuvaavaa adjektiivia: tohelo tumppi tuomari
9.mikä on horoskooppimerkkisi?: vesimies

OLETKO

1. koskaan surullinen? nyt
2. leikannu päätä kaljuksi?: en
3. syönyt karhun lihaa?: en
4. kävellyt talvella ulkona ilman kenkiä?: kyl
5. tehnyt jotain noloa yleisön edessä?: aina
6. ollut humalassa?: EN
7. rikkonut gallerian sääntöjä?: kyl
8. salakuvannut ihmisiä?: aina ku kamera kädes
9. rakastunut samaa sukupuolta olevaan henkilöön? ihastua saa mut ei rakastua :D
10. kirjoita kommentti: :D
Perjantaina tuli härkin kans istuttua meillä ja otettua vähän long drink -juomia. Siitä suunnattiin sussun synttäreille. Siel tuli jonku aikaa oltuu kunnes koko poppoo valtas zetan. Zeta oli ikoneineen aivain kuin suoraan jostain afrikan savannin ja etelä-amerikan viidakkojen väliltä. Tarzanit tappeli ja janet tippuili tuoleilta ja kun siihen vielä lisätään muutama antilooppi ni soppa valmis. Tuli kuitenkin viihdyttyä päätyyn asti ja lähdettiin sieltä sitte kahden tarzanin ja kolmen janen kanssa mun luo vielä vähän jatkoille kun janne oli pitäny koko illan ajan taloa pystyssä ja piti sekin päästää nukkumaan. Noh tuli riehuttua meillä hetki mut sitte uni alko maistua ja viimeistään siinä vaiheessa silmät oli jo kiinni ku vesiraja nousi omassa sängyssä yli polvien.

Lauantai
Herätys ja vihdoin ja viimein yksin. Tuli joskus yhdentoista aikaan nousta mut tuli tupakalla käytyä jo vähän aikaisemmin ku härkki tallusti naisensa kanssa pihalle ja niilo heräili nojatuolista johon oli unohtunu koko perjantai-illaksi. Vähän oli jätkä oudon näköinen ku ei tienny missä oli tai millä tullu mut rohkeasti pisti vaan kengät jalkaan ja lähti kohti uusia haasteita. Kello lähenteli kahtatoist ku mentiin jannen kans hakemaaan mun naista kuusjoelta. Jopeki hyppäs jossain vaiheessa mukaan. Olo alko nousta aika sietämättömäksi mutta onneks sai pienen korjaussarjan alle. Iso oli sarja kun osia vieläkin jääkaapissa jäljellä. Janne heitti mut vuohensaareen laran kanssa ja tuli sitte ite perässä tuntia myöhemmin. Talkoissa tiukka työkuri ja lavasteet katosivat horisontista aivan silmissä. Mulla kun oli aikaa katsella kun janne teki munki puolesta töitä ni ei tarvinnu ku vähän lankkua paiskella ja tehdä raavaille työmiehilleni jannelle ja akille nuotio valmiiksi makkaravälipalaa varten. Noh vuohensaaresta aki heitti sitte laran, mut ja janne Villa De Sidniin ja ruvettiin katsomaan leffaa. Leffas ei päästy ku ehkä puoleen väliin ku naisia alko lappaamaan sisään. Väittivät että meillä olis jotku istujaiset ja ryyppäjäiset, pakkohan siihen oli sit suostua. Ilta venys ja katja soitti mut ja jannen mollyyn. Mollystä vielä rikalaan ja yöpizzan kautta kotio valomerkkien jälkeen.

SunnuntaiMaanantai 09.04.2007 02:59

Jäätävä olo aamulla. Darraa ei onneks ollu mut hyvä ku sai henkee edellisen illan röökeist ja ääntä ei tullu (sitä en tiiä mist johtuu). Vintti pimee viimisest lauantai hetkist ja janne kusetti mua niin pahasti etten voinu uskoo sitä ja oli pakko varmistaa toiselta osapuolelta asia. Huokasin helpotuksesta ja soitin jannelle kuinka rakas kusipää se onkaa! Härkin kans käytiin kulttuurikeskuksessa, jannen kans käytiin kulttuurikeskuksessa, jannen, juulin, jennin ja anun kans käytiin kulttuurikeskuksessa. Sit tuli käytyy keskel mettää, keskel peltoo ja keskel kaupunkii. eipä muuta. väsy lauantaisesta ja pian nukkumaan. Odotan jännityksel et oonko tehny jotain muutakin mistä en tiedä ja selvii maanantaina töissä! Hope so not but not so hope.

Perjantai & LauantaiLauantai 07.04.2007 23:00

Perjantaina todella väsyny päivä. ei aluks meinannu jaksaa tehdä mitään ja tuli vaan nukuttua. Illalla kävin sit katsomassa ristintien torisession ja sit kotiin. Meni hetki ja sepi paukkas ovesta sisään ja mentiin käymään sit ristintien pippaloissa. Ei siellä kauhaa viihdytty vanhusten seurassa ja lähdettiin sit ajelee nuorempien kesken. Käytiin broidiki hakemassa hoville kahville jonka jälkeen pientä lenkkii ja takasin pirskeisiin. Tytti ja muut tytskit kotiin ja sit nukkumaan pariks tunniks ennen töitä :)

Lauantaina en ollukkaan niin väsyny ku ekaks pelkäsin. töis oli oikeastaan ihan rentoo, ehkä vähän liianki ja tuliki sit lähdettyä tuntia aikasemmin töistä ku ei oikein ollu hommia. Doh sit lompsa jäi töihi mut onneks mutsit on olemassa et sai vähän lainattua. Sit kauppaan ostamaan tupakkia ja olutta. Härkin kanssa oltiin just hovilla vaihteeks kaffella ja nyt sit vähän olutta rinnan alle ja pääsiäistipuja metsästämään. Loppu on arvoitus, ehkä vielä huomennakin.

Edit: tappiin meni

Keskiviikko & TorstaiPerjantai 06.04.2007 02:59

Keskiviikkona nukuttiin pitkään yövuoron jälkeen. Käytii janskun kans kaupassa ostamassa illan keitot ja katottiin lehva. Illalla sitte perus ilta keitoilla onnelassa jannen ja jopen voimin. Tuli käytyä katjaakin moikkaamassa ennenku baariin mentii. Tuli taas vedettyä huippu ilta ja sit himaan nukkumaan pizzan kautta. Homppeli tais jäädä meille yöks ja lähti sit aamulla 50km päähän päivälliselle!

Torstai sit totaali krapula, niin henkinen ku fyysinenki. Tai no itseasias normi krapula siihen asti kunnes sattus kattomaan peiliin. perskele. Olin totaalijäis ku lauma naisia asteli terassille tupakille ja höpöttelin niiden kans jotain mitä nyt pystys :D Harvinaista mut paskaa oloo riitti ihan iltaan asti vaikka tuli nukuttuakkin aika paljon. mutsi toi jossain vaiheessa sälekaihtimet mulle et jos yövuorojen jälkeen sais vaiks joskus nukuttuakkin ilman et aurinko paistaa suoraan silmään kymmenen jälkeen. Jannen kans kahville ja heitin sen sit anulle. Aloin tekemään "kenen siirto" -palapeliä ja reunapalat sain paikoilleen just ennenku heitin sit jannen ja anun härkin kans jonnekki pippaloihi. Siel tuli härkin kans oltuu hetki mistä mentiin zetaan istuskelee. Yhden lonkun join ja lähdin sitte kotiin et jaksais huomenna töissäkin jotain tehdä. Ei yhtään motivaatioo töihin mut tripla palkka kyl nostaa sitäkin vähän :p

Perjantai ja LauantaiSunnuntai 01.04.2007 01:59

Perjantai-päivä meni pääasiallisesti töissä. Töissä pääasiallinen ajatus oli että kun pääsee kotiin niin aikaisin nukkumaan ja virkeenä lauantaina taas takasi duuniin. Noh, ei väsyttäny eikä mitään tekemistä. Onneks oli tullu kutsu "hevon vitun helvettiin" ja päätin sitte lähteä sinne ajelemaan. Noh siellä menikin vähän odotettua pidempään ja sitten ku kauniimman sukupuolen edustaja oli saatu kotiin ni tuli tän rumemman sukupuolen edustajan kanssa lähdettyä vielä piihoville kahville. Kello viis ku sänky kutsui. Oli kotoisa tunnelma ku kämppä hais viinalle ja sohvalla makas krapulainen! Noh en jaksanu pahemmin kyl kiinnittää huomiota kun silmät jo lurpsahteli kiinni.

Lauantaina sit pieni väsy ku meni töihin, mut kyllä sitä sit piristy päivän myötä. Nyt ei sit oikein tiedä mitä tekis. Yks rauhottava kylmä olut juotu ja ei oikeastaan edes väsytä. Ois kyl syytä väsyttää sillä huomen aamukuudeks töihin. Ehkä meen kattoo viel jotain kamuja jonnekki jos potkuu riittää viel vähänki pidempään, kyllä sitä aina yhden sunnuntain kestää vaikka vähän univelkaa oiski, kyllä ne sit yövuorojen jälkeen saa nukuttua pois.

[Ei aihetta]Torstai 15.03.2007 21:42

Jos saat yli 45, olet huonoa seuraa.
Jos saat alle 15, on mahdollisuus että olet elänyt elämäsi tähän asti kiven alla vailla elämää ja kontaktia muihin ihmisiin.. vielä pahempaa.

Säännöt
* Plussaa yhteen kaikki tekemäsi asiat.
* Ei ole pakko kertoa mitä olet tehnyt.

Oletko koskaan..

1. Polttanut tupakkaa
2. Juonut alkoholia
3. Nukkunut samassa sängyssä vastakkaista sukupuolta olevan kanssa
4. Nukkunut samassa sängyssä samaa sukupuolta olevan kanssa
5. Suudellut samaa sukupuolta olevaa
6. Harrastanut seksiä
7. Ollut huoneessasi jonkun muun kuin perheenjäsenesi kanssa
8. Katsonut pornoa
9. Ostanut pornoa
10. Tehnyt huumeita
YHTEENSÄ: 8

1. Ottanut särkylääkkeitä
2. Ottanut jonkun muun reseptilääkkeitä
3. Valehdellut vanhemmillesi
4. Valehdellut ystävällesi
5. Livahtanut salaa ulos kotoa
6. Tehnyt jotain laitonta
7. Viillellyt itseäsi
8. Satuttanut toista tahallisesti
9. Toivonut jonkun kuolevan
10. Nähnyt jonkun kuolevan
TOTAL: 9

1. Harrastanut kimppaseksiä
2. Ollut ulkona koko yön
3. Syönyt paketillisen jäätelöä yksin
4. Ollut terapeutilla
5. Ollut katkaisuhoidossa
6. Värjännyt hiuksesi
7. Kielisuudellut
8. Ollut auto-onnettomuudessa
9. Ollut yökerhossa
10. Ollut baarissa
TOTAL: 7

1. Ollut villeissä bileissä
2. Ollut strippiklubilla
3. Juonut enemmän kuin kolme kaljaa yhtenä yönä
4. Ollut kesälomalla Floridassa
5. Nuuskinut kaikkea
6. Käyttänyt mustaa kynsilakkaa
7. Käyttänyt käsirautoja
8. Käyttänyt bändipaitoja
9. Kuunnellut räppiä
10. Omistanut 50 Centin CD:n
TOTAL: 6

1. Pukeutunut gootiksi/goottimaisesti
2. Pukeutunut pissikseksi/pissismäisesti
3. Pukeutunut punkkariksi/punkkarimaisesti
4. Ollut ulkona alasti päivällä
5. Varastanut jotain
6. Ollut liian kännissä muistaaksesi mitään
7. Sammunut
8. Pyörtynyt
9. Ihastunut naapuriin
10. Huomannut jonkun livahtavan salaa huoneeseesi
TOTAL: 7

1. Livahtanut salaa jonkun muun huoneeseen
2. Ihastunut parhaaseen ystävääsi
3. Ihastunut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävään
4. Ollut konsertissa
5. Ollut kutsuttuna huoraksi/lutkaksi
6. Kutsunut jotain huoraksi/lutkaksi
7. Omistanut auton
8. Rikkonut ikkunan
9. Käynyt suihkussa vastakkaista sukupuolta olevan talossa
10. Harjannut hampaasi jonkun muun hammasharjalla
TOTAL: 8

1. Sanonut Tupacin olevan lempiräppärisi
2. Nähnyt K-15 elokuvan
3. Nähnyt K-18 elokuvan
4. Lintsannut koulusta
5. Ollut leikkauksessa
6. Haavoittunut vakavasti
7. Joutunut oikeuteen
8. Livahtanut ulos ravintolasta maksamatta
9. Sammuttanut ison tulipalon
10. Valehdellut ikäsi
TOTAL: 4

1. Omistanut/vuokrannut asunnon
2. Rikkonut lakia poliisin läsnäollessa
3. Pettänyt poika/tyttöystävääsi
4. Joutunut ongelmiin poliisien kanssa
5. Jutellut vieraan kanssa
6. Halannut vierasta
7. Suudellut vierasta
8. Ollut vieraan autossa
9. Ollut ahdisteltuna
10. Ollut sanallisesti ahdisteltuna
TOTAL: 7

1. Tavannut jonkun jonka tapasit netissä
2. Ollut tietokoneella 12 tuntia putkeen
3. Puhunut puhelimessa 4 tuntia putkeen
4. Katsonut telkkaria 12 tuntia putkeen
5. Suudellut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävää
6. Ollut kutsuttuna huonoksi seuraksi
7. Ajanut kännissä
8. Haukkunut jotain
9. Maannut sohvalla vastakkaisen sukupuolen kanssa
10. Luntannut kokeessa
TOTAL: 7

63. eli aika huonoa seuraa :D

Testaa, oletko aikuinenKeskiviikko 28.02.2007 06:25

Testaa, oletko aikuinen. Ruksaa kohta, jos mainittu asia kuuluu elämääsi. Pisteiden yhteenlaskettu summa kertoo aikuisuutesi todellisen asteen.

( ) Aalto-maljakko/Oiva Toikan lintu +1
( ) Bonus-kortti/Plussa-kortti +1
(x) Lauantaisauna (eli piste jos todellakin mieluummin valitset saunan kuin baari-illan) +1
( ) Tukisukkahousut/kalossit +1
( ) lentosukat +1
( ) selluliittihousut +2
( ) Asun avoliitossa +1
( ) Olen naimisissa +2
( ) Olen eronnut +3
( ) Olen toista kertaa naimisissa +4
( ) Minulla on kaukosuhde -1
( ) Asuntolaina +1
( ) Asun soluasunnossa -1
( ) Asun kommuunissa -2
( ) Asun vanhempien luona -3
( ) Minulla on lapsia (piste jokaisesta lapsesta)
( ) Marsu/kani/hamsteri/gerbiili/rotta/muu harmiton pikku jyrsijä -1
(x) Auto/vene/asuntovaunu (pluspiste jokaisesta PAITSI tuunatusta autosta MIINUSPISTE)
( ) Skeittilauta -1
( ) Kaasugrilli +1
( ) Ompelukone +1
( ) Painepesuri +1
( ) Lehtipuhallin +1
( ) Tiedän, mikä biisi on listaykkösenä -1
( ) Kävelysauvat +1
( ) Käyntikortti +1
( ) Hassu kännykkälogo tai taustakuva -1
( ) Jakkupuku/poplari +1
( ) Kirppiskuteet -1
( ) Superkalliit lenkkarit (jos lenkkarit ovat pääasialliset kenkäsi niin töissä kuin bileissäkin ja siis to-del-la trendikkäät!) -1
( ) Taiteilijan signeeraama grafiikanlehti +1
( ) Savonlinnan oopperajuhlat +1 (Yrityslipulla käymisestä +2)
( ) oopperamusiikin kuuntelu +1
( ) PoriJazz +1
( ) Rockfestarit viimeisen kahden vuoden sisällä -1
( ) Luottokortti +1
( ) Opiskelijakortti -1
( ) Joulukuusi/jouluvalot pihapensaassa +1
( ) Tupakoin salaa vanhemmilta -1
(x) Palaverit +1
( ) Pariskuntaillalliset +1
( ) Pyöräilykypärä +1
(x) Käytän pipoa sisällä -1
( ) Valmistan ruokaa pakastimeen +1
( ) Sienestys/marjastus/metsästys jahtiporukassa/pilkkiminen/verkkokalastus +1 (Jos poimit viinimarjoja omasta pensaasta ja keität niistä mehua, saat kaksi pistettä.)
( ) Pidän heavymusiikista -1
( ) Heijastin +1
( ) Tatuointi/lävistys -1 (Jos kuitenkin häpeät tatuointiasi tai olet jo luopunut lävistyksestäsi, saat pluspisteen.)
( ) Niska-selkäjumppa ym. hartiasärkyjen vähentämiseen tähtäävä liikunta +1
( ) Barhopping -1
( ) jos et tiennyt edellisen merkitystä, vaikka käytkin baarissa +1
( ) Yritän luoda toimivaa ihmissuhdetta anoppiini +1
( ) Osallistun mielenosoituksiin -1 (Myös aktiivinen globalisaation vastustaminen ja eläinten oikeuksien puolustaminen lasketaan.)
( ) Eläkevakuutus +1 (Testamentin tekemisestä saat 2 pistettä.)
( ) Playstation -1 (Myös muut pelikonsolit ja tietokonepelit lasketaan, jos pelaat niillä aktiivisesti.)
(x) Ylelliset elintarvikkeet +1
( ) Irtokarkit itselle -1
(x) Pummaaminen -1 (Myös pummilla matkustaminen lasketaan. Jos olet viimeisen kahden vuoden aikana ottanut kapakasta laittomasti haltuusi tuoppeja, tuhkakuppeja, maljakoita, wc-paperia tai aterimia, saat myös miinuspisteen.)
(x) Yli 10 euron viinit +1
( ) Maito ruokajuomana -1 (Pistesaaliisi vähenee myös iltakaakaosta.)
( ) Vitamiinit +1
(x) Energiajuomat -1
( ) Vegaani -1
( ) Istutan kukkasipuleita +1
( ) Asioin automarketissa (tarkoituksena ostaa koko viikon ruoat kerralla) +1
( ) äiti ostaa ruoat -1
(x) Ilta ilman seksiä voi silti olla onnistunut +1
(x) Minulta on kysytty papereita viimeisen vuoden sisällä -1
( ) Muistan rippikouluisosteni nimet -1

= 0 pistettä.

...ja sitten tulokset:

-0 Olet syntynyt eilen tai korkeintaan toissapäivänä ja aikuisuus häämöttää vielä kaukana: tylsänä, harmaana ja epätodellisena...

1-9 Olet nuoruutesi kukoistuksessa, mutta älä huoli: idealismi ja skeittilauta vaihtuvat tuota pikaa selluliittiin ja eläkevakuutukseen!

10-19 Olet paatunut aikuinen, mutta vaalit nuorekkuutesi rippeitä kuin kalleinta aarrettasi - mikä se onkin. Pysy juuri tuollaisena, älä ikinä muutu!

20- Olet aikuisuuden ruumiillistuma - kannattaisiko vähän löysätä kravattia/helminauhaa..?

Lauantai & SunnuntaiSunnuntai 07.01.2007 22:40

Lauantai päivä meni töissä. Töiden jälkeen sitten pari bisseä ja katsomaan AR:n keikkaa Maksimissa. Hyvän setin pojat veti! <3 Keikan jälkeen piihovi kahvit ja sitten kotona Initial D leffa ja pari bisseä hyvässä seurassa. Yövuoro rytmi tuli samalla otettua kiinni ja nukuttua tuli sunnuntai ilta kuuteen asti. :D

Tästä nyt pikkuhiljaa valmistautuu töihin lähtöön. Kiva mennä taas yövuoroon!