IRC-Galleria

sieeni

sieeni

tööt töööt

Sinin vuodatukset vol. 1Tiistai 08.08.2006 03:57

huoh...tän päivän miehet on sikoja..!! ainaki ne on hyi ällöjä. Tajuttomia räkänokkia ja ne haiseekin pahalle.

Sen voi todistaa sillä että joka päivä saa katella noin 2000 poikaa, miestä, mitä ne ikinä onkaan n kun ne täyttää 18-20...ewt eikä kiinnostakka.

No kuitee..siitä kahesta tonnista, ehkä noin kaks sataa on ihan okei ja ei haisekkaa, MUTTA silti on ne 1800, joita ei oo älyllä siunattu.

Ne tulee ostaan jotain, ne kerää tarjottimelle kaiken mitä ne haluu, sitte ne aivastaa kaikki räät siihe kätee jolla ne aikoo sitte antaa sen rahan mulle!!!!

tänääki joku poika tuli ostaa kahvii, pyysin siltä rahan ni se kaivo nenääsä eka ja anto sitte sillä räkäsellä kädellää miulle sen rahan..HYI VITTU..mun teki mieli juosta..
Taian huomenna työskennellä kumihanskat kädessä.

Sitten mua ällöttää sekin kun on siellä saatana monta sataa suihkua, ni ne ei voi edes hygieniastakaa huolehtia. Välillä sinne meinaa kuolla, eikä oikein tiedä miten päin olisi kun se poika siinä nenän alla haisee niin vitun pahalle.

Eikä tässä vielä kaikki, on vielä niitä jotka ei vaan osaa puhua. Koitat niille jotain sanoo ni ne tuijottaa sua huul soikeena ja hyvä ettei niitten pää jo räjähä ku niitten olemattomat aivot koittaa vastaanottaa viestiä turhaan, ne tyytyy olemaan hiljaa, enkä mäkään jaksa toistella.

sitte on niitä jotka on liian aikasin vierotettu emosta ja oman äidin tissistä. Niitä jotka kulkee siellä vailla määränpäätä ja jotka ei tiedä mitä ne oikeestaan siellä edes tekee. Niitä jotka raapii leukaa ja koittaa miettiä mitä ne oikeestaan tuli sinne ees ostamaan. Sitten kun ne ei oo osannu päättää ni ne ottaa ihan vitusti kaikkee ja sitte kassalla ne huomaaki että niitten rahat on tuvassa, naapuri jonossa on niin kusipää, ettei se lainaa rahaa, ni se poika jättää ostoksesa siihen ja lähtee pois.

SItte on niitä siivottomia joille ei oo opetettu kielenkäyttöä.. Jos vittu oikeesti kasvas ku sitä kylvää, ni ei siellä töissä kohta muuta vois tehäkkää ku kitkee rikkaruohoja vitusta ku ne pojat on niiin kovia viljelemään.



JA SITTE JOKU IDIOOTTI TULEE VIEL SANOON MULLE ET "SULLAHAN ON IHAN UNELMA TYÖPAIKKA" !!!! huoh oikeesti!

:DDDDDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.