IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 07.09.2009 00:02

18:49 By Ansu, Sini ja Hidi
(yhden henkilön nimi on vaihdettu turvallisuus syistä)

Tarina kahdetsa möröstä ja Ile Karvasta

Olipa kerran mörkö nimeltä Uoleppi. Uolepilta puuttui kolme hammasta, ja hänellä oli pienet haalarit. Hänellä oli myös tyttöystävä nimeltä Petunia.

Eräänä kylmänä, pimeänä ja sateisena iltana Petunia lähti käyttämään ulkohuussia, hän sytytti kynttilän, jotta hän näkisi polun, joka johdattaa ulkohuussille. Uoleppi heräsi kynttilän valoon ja seurasi ikkunasta Petunian matkaa.

Petunia kerkesi huussin ovelle, kun Ile Karva pomppasi eteen sakset kädessä. Uoleppi huomasi Petunian olevan vaarassa ja lähti juoksemaan rappusia alas. Uoleppi kerkesi ulko-ovelle juuri nähdäkseen kynttilän valossa jotain kiiltävää ja hän huusi "Älä tee sitä!", mutta Uoleppi huomasikin niiden olevan sakset, joilla Karva leikkasi kynttilän poikki. Metsä pimeni ja Uoleppi lähti juoksemaan pelastaakseen Petunian, matkalla hän huusi "Petunia kulta, oletko kunnossa?"
Ile Karva lähti pakoon metsään ja juoksi puuta päin. Uoleppi polvistui Petunian ja kysyi "Tuletko vaimokseni?" "Oi Uoleppi rakas, tottakai", Petunia vastasi, ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti, näkemättä Karvaa.

LOPPU!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.