IRC-Galleria

sinienkeli

sinienkeli

arvaa kahdesti

Pitkästä pitkästä aikaa..Maanantai 11.12.2006 00:34

Kirjoitanpas nyt, kun koko päivän olen tenttiin päntännyt ja viimein meni hermot ja pakko oli keksiä jotain "hyödyllisempää". Ei tuo tenttin lukeminen tahtonut onnistua muutenkaan, kun onnistuin risteilyllä itseni torstaina sairastuttamaan. Sen siitä saa kun juoksee kannella ilman paitaa (tais mulla toppi olla päällä..) ja tuulta oli varmaan 100m/s.. Jos vähän liiotellaan..:)
Ja ei varmaan asiaa auttanut se, että takana oli kolmen päivän ränni ja pari päivää oli vielä edessä..
Mutta Turku oli ihana kaupunki, melkein ajattelin sinne muuttaa. Mutta ehkä en kuitenkaan, kun saattoivat ne muutama valkovenäläistä tehdä todellisuudesta hieman kauniimman. Mutta jonnekin Oulusta ois kiva hetkeksi päästä, jos vain sais ottaa kaikki ihanat kaverit, eli meidän Timanttitiimin, mukaan..:D:D
Huomenna olis tosiaan kaksi tenttiä, mutta taidanpa mennä vain toiseen, kun vei tuo risteily vähän aikaa lukemiselta.. Keskiviikkona sit enää markkinoinnin tentti (johon enää 250 sivua lukematta..:/) ja sit alkaa ansaittu joululoma! Jolloin pitää lukea viiteen tammikuussa koittavaan tenttiin.. Mahtavaa tämä opiskelijaelämä.. Mutta parin vuoden päästä se sitten palkitsee jos ja kun saa paperit kouraan. Ja onneksi opiskelijaelämään kuuluu paljon kivoja juttuja. kuten tämä kemistiristeily oli.

Sini

ps. Ja ai niin, pakko mainostaa, musta tuli Oulun Luonnontieteilijät ry:n varapuheenjohtaja. Oon nyt tosi iso pomo..;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.