IRC-Galleria

Kummallisuuksia...Tiistai 28.03.2006 01:08

Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin kuin päädyinkin vastaamaan tähänkin haasteeseen :)

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. En juo kahvia. Joskus pienenä laitoin ihan vähän kahvia kupin pohjalle ja loput maitoa ja vähän sokeria ja se maistui niin kamalalle, etten enää halua maistaakaan :) Miedosta kahvin mausta olen kyllä aina pitänyt, mutta joku roti sentään.

2. Käytän hyvin hyvin harvoin käsilaukkua. Sellainen jumituttaa olkapään täysin. Sitä vastoin mulla on melkein aina reppu mukana ja ilman reppua on alaston olo.

3. Olen asunut 6 eri kaupungissa ja muuallakin satunnaisemmin ja olen muuttanut elämäni aikana ainakin 15 kertaa, enkä tahdo paikallani pysyä edelleenkään, vaan juna kulkee jos ei tavarat... Ehkä tämä on seurausta syntymästäni: vaikka syntymäpaikkani on Etelä-Pohjanmaalla, kävin syntymässä Helsingissä. Ensimmäinen matkani tein noin 4 päivän ikäisenä, matkaa tuli melkein 400km ja tein sen taksilla.

4. Harrastan partiota - edelleen.

5. Harrastan tähtitiedettä, naispuoliselle henkilölle varsin erikoinen harrastus :)


Laitan haasteen seuraaville henkilöille:
The_Ice
[scout]
Pastori10

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.