IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

HAASTE!Maanantai 06.02.2006 20:31

Muwu haastoi minut

Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Minulle alkoholin nauttiminen ei tuota ongelmia. Hauskinta on se, että keksin aina mitä mahtavimpia tekosyitä (sillä täytyyhän juhlimiseen aina syy olla!) parhaimpia vetoja mm. tasan 3vkoa äidin nimipäiviin, tänään tasan 10kk niin olen täysi-ikäinen,tänään hoidin kamalasti asioita, matin kavereiden tipattoman tammikuun loppuminen (tosiasiassa kukaan ei ollut tipaton), rakastan niin paljon kissojani, mulla on niin hyvä musiikkimaku ynnä muita tuollaisia.

2. Tänään leikkisin kissojeni kanssa koffin 12-packillä ja meillä oli niin hauskaa että ulvoin naurusta.. normaalisti myös juttelen heidän kanssaan ääneen ihan kuin keskustelisin ihmisen kanssa.

3. Tänään yritän lopettaa tupakan polton

4. Unirytmini on niin sekaisin että normaalisti arkisin saan unta vasta 4:n aikoihin aamuyöstä.. pari kk:tta sitten se oli niin pahasti hukassa että menin nukkumaan 6.00-8.00 aikaan aamulla.

5. Jos haluan oikein kunnolla hemmotella itseäni uja ei ole varaa levyyn tai musiikki-dvd:een ostan itselleni yksinkertaisesti kynän. tämä on harvinaista mutta jollen keksi/ kykene ostamaan mitään musiikkiin liittyvää, ostan uuden kivanvärisen tussi- tai mustevärikynän tai pari. en voi vastustaa niitä!

Seuraavaksi haastan:

^eveli^

jenni86

minisnoopy

_jassu_

JemBa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.