IRC-Galleria

sioty

sioty

on se päivä huomennakin!

työ on nro 1!?Perjantai 03.10.2008 21:11

..rakas päiväkirja, minusta on tullut työnarkomaani! viimeisiin viikkoihin ei paljon muuta ole mahtunut kun työtä.. ja unta, jotta siis jaksaisi töissä! Kiireiltäni kuitenkin ehdin kotiin, mutta en jäädäkseni; aamulla aikaisin lähtö kohti lappeenrantaa. Serkun häät kyseessä joten rentoutumista luvassa:)
Ihanassa 27 neliön yksiössäni en juuri lainkaan ole aikaani viettänyt,kiitos kiireisen päivärytmini, mutta kuitenkin sen verran että tytöt pääsivät näkemään turun yöelämän! Onnelan kasari-puoli tarjosi juuri sitä mitä kaivattiinkin:D uusintaa odotellessa...
Tosiaan uusi työni vaatemyyjänä on uutta ja haastavaa ja ehkä tällä hetkellä ainoa intohimoni shoppailun lisäksi.. Hävettää taas myöntää ja herätä ajatukseen (kuittien nähtyään) että viimeiseen kahteen päivään paloi reilu 200e! ..ja tosiaan lähdin vähäisellä vapaa-ajallani hakemaan VAIN uutta laukkua vanhan sanoessa itsensä irti...ei sinäänsä mitään vikaa jos välillä hairahtaa kaidalle polulle, mutta pitikö se tehdä juuri nyt kun vuokranmaksupvä olisi huomenna!? ..Tällaisena hetkenä sitä todella toivoisi rahan kasvavan puissa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.