IRC-Galleria

sisao

sisao

lempeä, herkullinen ja lämmin

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 28.10.2005 00:49

Hihih, löysin sitten tälläsen ihmeen täältä, hullua. Pitäähän sitä nyt kokeilla ainakin kerran, kattoo sitten jos jaksaa päivitelläkin tätä.

Tänään ollu ylhäällä jo ennen kuutta kun oli aamuvuoro. Huomenna sama homma sillä erotuksella että huomenna on kymmenen tunnin päivä mutta ei se mitään. Ihana viikonloppu tulossa kun ei töitä ja saa vaan olla, sitä odotetaan innolla! Leffaan pitäs kai mennä mutta kattoo nyt. Voi olla että viikonloppu kuluu nukkuen kun kerääntyny hiukan tuota univelkaa. Tänäänkin tuli otettua parin tunnin päikkärit kun väsytti niin.

Tuli tänään käytyä porukoilla niitä moikkaamassa. Faija raasu luulee että oon ihan pikkunen vielä ja tuputtaa koko ajan jotain. Tänään kun en muuta suostunu ottaa niin vähän pakolla pakotti mut ottamaan sen antaman muutaman kympin että selviä, koitin sanoa sille että sitten kun oon todela pulassa niin muutan kotiin tai ainakin käyn syömässä, mutta ei se. Se ei vaan suostu uskomaan että mäkin saatan pärjätä omillani. No kivaahan se on että löytyy joku joka huolehtii.

Mutta mutta, nyt taitaa tulla se hetki kun siirryn taas sosiaalisoimaan tuonne olkkariin ainakin sen toisen kanssa joka mulle puhuu että se ois mooe o/
- Vanhemmat »