IRC-Galleria

sisao

sisao

lempeä, herkullinen ja lämmin

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Kadonnut rakkausMaanantai 17.04.2006 16:03

Ooh, löysin eilen taas Hardcore Superstarin vihdoin kunnolla. Aivan huippua.

[Ei aihetta]Lauantai 29.10.2005 23:31

Oijoi, tänään sitten lauantai. Herätys hiukan ennen kahtatoista tuon toisen takia ja sen jälkeen onkin sitten tultu puuhailtua vaikka mitä! Aamupalan jälkeen himo siivousta ja sen jälkeen taas kerran vitutus tuon sohvan ja maton takia, ei enää kiitos! No sitten hiukan musiikin kuuntelua kunne lähdettiin keskustaan. Sopivasti oltiin siellä viiden maissa että ei jääny kauaa aikaa shoppailuun. Kuitenkin sen verran että ostettiin olkkariin pinkit verhot ja pinkin extra tyynyt sohvaan. Siis onko vähän huippua, pinkkiä <3! Sitten kotiin pizzerian kautta, nam. Äsken sitten silitin verhot ja laitoin sen olkkariin, on hienot! Kohta pitäs alkaa kattoo leffaa ja olla vaan. Mukava koti-ilta tulossa. Piti mennä tänään leffaan mutta ei sitten mentykään, ei oikein hyviä näytöksiä missään.

Hahah, meiän viikonloppu sijaiset töissä soitti päivillä että mitä niiden pitää tehä univaljaille, kiva että viikonloppuna niistäkin häiritään, hihih. Mutta nyt meillä on hieno olkkari ja tuossa odotetaan että lopettelen joten se taitaa olla mooe o/

[Ei aihetta]Perjantai 28.10.2005 00:49

Hihih, löysin sitten tälläsen ihmeen täältä, hullua. Pitäähän sitä nyt kokeilla ainakin kerran, kattoo sitten jos jaksaa päivitelläkin tätä.

Tänään ollu ylhäällä jo ennen kuutta kun oli aamuvuoro. Huomenna sama homma sillä erotuksella että huomenna on kymmenen tunnin päivä mutta ei se mitään. Ihana viikonloppu tulossa kun ei töitä ja saa vaan olla, sitä odotetaan innolla! Leffaan pitäs kai mennä mutta kattoo nyt. Voi olla että viikonloppu kuluu nukkuen kun kerääntyny hiukan tuota univelkaa. Tänäänkin tuli otettua parin tunnin päikkärit kun väsytti niin.

Tuli tänään käytyä porukoilla niitä moikkaamassa. Faija raasu luulee että oon ihan pikkunen vielä ja tuputtaa koko ajan jotain. Tänään kun en muuta suostunu ottaa niin vähän pakolla pakotti mut ottamaan sen antaman muutaman kympin että selviä, koitin sanoa sille että sitten kun oon todela pulassa niin muutan kotiin tai ainakin käyn syömässä, mutta ei se. Se ei vaan suostu uskomaan että mäkin saatan pärjätä omillani. No kivaahan se on että löytyy joku joka huolehtii.

Mutta mutta, nyt taitaa tulla se hetki kun siirryn taas sosiaalisoimaan tuonne olkkariin ainakin sen toisen kanssa joka mulle puhuu että se ois mooe o/
« Uudemmat - Vanhemmat »