IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 29.09.2009 12:34

Korkeakoulun jalkapallovalmentaja jutteli toimistossaan saman koulun koripallovalmentajan kanssa. He riitelivät, että kumpi on tyhmempi, jalkapallon pelaaja vai koripallon pelaaja.

Jalkapallon pelaaja sanoi: "Inhottaa sanoa, mutta jalkapallon pelaajat ovat tyhmempiä, kuin koripallon pelaajat. Katso, niin näytän sinulle."

Ulkona seisoi jalkapallon pelaaja. Valmentaja kutsui jalkapallon pelaajan toimistoonsa.

Jalkapallon pelaaja tuli sisään ja valmentaja sanoi: "Tässä on sulle kymppi. Mene tuohon viereisen autokauppiaan luokse ja osta minulle uusi Mercedes Benz."

Pelaaja otti kympin ja lähti. Muutaman minuutin päästä hän tuli takaisin ja sanoi: "Hei, valmentaja. Unohdin kysyä, että minkä värisen auton sinä haluat?"

Jalkapallovalmentaja käski unohtamaan koko jutun. Hän oli muuttanut mielensä. Kun jalkapallon pelaaja oli lähtenyt, hän sanoi koripallovalmentajalle: "Minähän sanoin, että minun pojat ovat tyhmiä!"

Koripallovalmentaja sanoi: "Eipäs hoppuilla. Annas kun näytän sinulle jonkun pelaajistani" ja kutsui nopeasti yhden toimistoon.

Valmentaja sanoi pelaajalle: "Voisitko juosta alas toimistooni ja katsoa, olenko siellä?"

Pelaaja oli lähdössä, mutta kun hän pääsi ovelle, hän seisahtui ja kääntyi sanoen: "Hei, tuossa pöydällä on puhelin. Etkö voisi vain soittaa sinne?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.