IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

kiitos jaakko truly appreciate thisTorstai 16.02.2006 10:42

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

jaa etta omituisia tapoja.


1. heilutan jalkaani. siis heilutan jalkaani aivan prklsti. en tia miks.

2. ainaki Trentin mielesta on outoo etta mulla on puhelimessa aina minimum of 10 heratysta aamulla / eihan sita paase ylos ikina ekalla, siis jos heraan 8 ni mun puhelin huutaa ekan kerran seitteman maissa.

3. kun kavelen asfaltilla, jos astun vasemmalla jalalla jonkun halkeaman tai tummemman kohdan paalle, mun taytyy tehda sama oikeellakin, muuten tuntuu et jalat ois epatasapainossa. Yritan kovasti paasta tasta eroon, mut se ei oo niin helppoo. oikeesti.

4. en ma nyt tiia okse omituista mut ma kaytan salaa mukavia ei juuri mulle tarkotettuja palveluja ( kunhan kukaan ei karsi siita ) esim oon tassa ottanu tavaks kayda yhen hotellin kuuma-taallamyoskupliikivasti-altaassa jossa en siis saisi kayda kun en vitussa asu missaa hullu maukkaassa hotellissa merenrannalla missa on spa pihassa vaan asun vitun maukkaassa kampassa melkein merenrannalla jonka vieressa on hullu maukas hotelli jonka pihassa on vitusti hullumman maukas spa.

5. ma kutsun jaakon aina kahville vaikka se laulaaki mulle ( huom! kitaran saestyksella ) kuinka ma oon aivovammanen.

ps jaakko, mun mielesta se etta sa laulat parhaalle kaverilles ( ja JOO-O, MA OLEN sun paras kaveri ) aivovammanen - laulua on hieman omituinen tapa. mut en silti kyl vaihtas sita mihinkaa pakko myontaa



ja arpaonni osuu seuraaville.

reeettah
ZaNde
ursula
chersberry
poola^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.